کدخبر :14727 پرینت
30 اردیبهشت 1393 - 18:47

معاون شبکه شرکت مخابرات ایران: 60 درصد درآمد اپراتورها از محل سرویس‎های موبایل است/ درآمد شبکه‎ تلفن ثابت فوق العاده قابل اهمیت است

متن خبر

معاون شبکه شرکت مخابرات ایران، گفت: درآمد شبکه‎ی تلفن ثابت ما فوق العاده قابل اهمیت است و بایستی آن را بهینه و مورد توجه بیشتر قرار دهیم.

 

به گزارش خبرنگار سیتنا (CITNA.IR)، مهندس "عبدالعظیم قنبریان" در مراسم بهره‎برداری از پروژه‎های مخابراتی شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات ثابت که به مناسبت روز جهانی مخابرات و جامعه‎ی اطلاعاتی برگزار شد، از ویژگی‎ها و اهداف این پروژه‎ها سخن گفت.

 

وی، اظهار داشت: از سال 2009 درآمد مخابرات از محل voice، همچنین درآمد اپراتورهای مخابراتی از محل mobile messeging نزول یافته است؛ در عین حال، در سال‎های اخیر درآمد اپراتورهای مخابراتی از محل دیتا افزایش یافته است و اپراتورها به دنبال تشویق بیشتر مشترکان خود به استفاده از خدمات دیتای تلفن همراه هستند.

وی اظهار داشت: حدود 60 درصد درآمد اپراتورها از محل سرویس‎های موبایل است و درآمدزایی سرویس‎های موبایل به واسطه‎ی نفس آنهاست.

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: درآمد شبکه‎ی تلفن ثابت ما فوق العاده قابل اهمیت است و بایستی آن را بهینه و مورد توجه بیشتر قرار دهیم.

 

وی در بخشی دیگر از سخنانش با ذکر آمار و مقایسه‎ی مشترکین شبکه‎های تلفن همراه در سال 2009 و پیش بینی تعداد مشترکین همین شبکه‎ها در سال 2019 ، اظهارداشت: تا سال 2019 مهاجرت مشترکین از شبکه‎ی 3G به LTE حدود دو برابر مهاجرت مشترکین از شبکه‎ی 2G به 3G است و این نکته لزوم سرمایه‎گذاری در نسل‎های آتی شبکه‎ی تلفن همراه را بیش از پیش مشخص می‎سازد.

به گزارش خبرنگار سیتنا، قنبریان همچنین در خصوص پیاده سازی پروژه‎ی شبکه‎ی یکپارچه IP در شرکت مخابرات ایران، گفت: این پروژه 12 ماه به طول انجامید و شرکت KT کره جنوبی مشاور ما در این زمینه است.

وی در خصوص این پروژه تشریح کرد: در همه‎ی استانها IP مجزا وجود دارد و انتقال ترافیک‎های بسیار مهم با مدیریت شرکت ارتباطات زیرساخت انجام می‎شود.

قنبریان همچنین وجود سیاست‎های متنوع  و عدم وجود شبکه‎ی یکپارچه را از جمله مشکلات این پروژه عنوان کرد.

وی استقرار شبکه‎ی هسته‎ی بین استانی قدرتمند، ایجاد سیستم مدیریت یکپارچه و تمرکز بر روی سرویس‎های باند پهن ثابت و سیار را از جمله اهداف این پروژه عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار سیتنا، معاون شبکه شرکت مخابرات ایران همچنین در خصوص پروژه‎ی مرکز کنترل و عملیات سوئیچ OMC، اظهار داشت: از جمله اهداف این پروژه ساماندهی و بهبود شبکه و سرویس‎های مخابراتی، افزایش بهره وری و فراهم نمودن پیش نیازهای لازم در شبکه PSTN برای اجرای پروژه NOC است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.