علمالهدی با انتقاد از عدم فیلترینگ واتسآپ: مگر در این مملکت چقدر بی دین وجود دارد، که می خواهید رضایت آنان را جلب کنید؟
امام جمعه مشهد با انتقاد از اظهارات رئیس جمهور و وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر نرمافزارهایی همچون واتسآپ و فیس بوک خطاب به کابینه دولت، گفت: مگر در این مملکت چقدر بی دین وجود دارد، که می خواهید رضایت آنان را جلب کنید؟
به گزارش سیتنا، آیتالله سیداحمد علمالهدی در خطبه نماز جمعه این هفته مشهد مقدس که در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد، اظهار کرد: بنده به اقدام رئیس جمهور و وزیر ارتباطات در خصوص مداخله در حوزه اقدامات مربوط به قوه قضائیه کاری ندارم اما اظهارات وزیر ارتباطات مبنی بر این که «اگر جایگزینی برای نرم افزار واتسآپ یافت نشود ناگزیریم از این نرم افزار استفاده کنیم» تاسف آور است.
امام جمعه مشهد با اشاره به تلاش فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع) مبنی بر ساخت نرم افزار جایگزین واتسآپ، خاطرنشان کرد: اظهارات وزیر ارتباطات همانند این است که خانواده غذایی جز غذایی مسموم برای خوردن نداشته باشند و به آنها گفته شود تا زمان پیدا شدن جایگزین غذایی، به خوردن این غذای مسموم اکتفا کنید.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اظهارات دکتر حسن روحانی در مراسم تقدیر از معلمان نمونه مبنی بر این که "امروز دشمنان نظام، دشمنان اخلاق و فرهنگ و رفتار و سبک زندگی دینی ما هستند که با تهاجمات گسترده فرهنگ اسلامی ما را نشانه گرفتند" افزود: در مملکت اگر دشمن لشکرکشی کند و جادههای لشکرکشی دشمن باز باشد اخلاق و رفتار اسلامی مورد هجوم قرار خواهد گرفت.
امام جمعه مشهد با طرح این سوال که آیا ابزاری همچون ماهواره و اینگونه نرم افزارها اخلاق و رفتار جوامع اسلامی را تهدید نمیکند؟ ادامه داد: مسئولین دولتی به جای رفع فیلتر فیس بوک و واتسآپ می توانند به کمک و یاری فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق در خصوص ساخت نرم افزار جایگزین بشتابند.
عضو مجلس خبرگان با اشاره به دیگر اظهارات وزیر ارتباطات مبنی بر اینکه «جوانان را باید در برابر تهاجمات فرهنگی واکسینه کرد نه استرلیزه»، خاطرنشان کرد: مگر میشود آبهای آلوده به ویروس وبا را در داخل لولههای اصلی آب شهری جاری ساخت و آنگاه از واکسینه کردن مردم سخن گفت؟
علم الهدی تاکید کرد: نرم افزارهایی همچون واتسآپ و فیس بوک جوان را به پای اینترنت میکشاند و موجبات فساد آنان را فراهم میسازد.
انتهای پیام
دیدگاهها
مثل این است که بگوییم استفاده از چاقو حرام است چون می شود با آن قتل انجام داد.
با فیلتر کردن این شبکه ها هیچ مشکلی حل نمی شود فقط مردم را عادت به کار خلاف می دهیم چرا که همواره راهی برای فرار از فیلتر وجود دارد.
افزودن دیدگاه جدید