طراحی اپلیکیشنهای جدید برای امنیت فیسبوک
طراحی اپلیکیشنهای رمزنگاری امن کار سختی است، اما فیس بوک امیدوار است آن را آسانتر کند.
به گزارش سیتنا به نقل از Ars Technica، تولید کدهای رمزنگاری، به ویژه برای توسعهدهندگانی که مهلت زمانی کمی برای نوشتن اپلیکیشنهای تلفن همراه دارند، هرگز کار سادهای نبوده است.
اکنون مهندسان فیسبوک امیدوارند تا به وسیله یک نرمافزار متن باز که حجم سبکی معادل ۸۵ کیلو بایت دارد و برخی از وظایف سخت را بهصورت خودکار انجام میدهد، سهولت کار را بالا ببرند.
اپلیکیشن Conceal یا همان پنهان کار، که به آن لقب کتابخانه کد هم دادهاند، مجموعهای از رابطهای برنامهنویسی آسان را عرضه میکند که کارشان ذخیرهسازی امن دیتای حساس اپلیکیشن در کارت SD گوشیهای اندروید است.
استفاده از کارت SD برای ذخیره کردن نشانههای احراز هویت و دادههای مشابه، سرعت پهنای باند و منابع محدود کننده اپلیکیشنهای موبایل را افزایش میدهد، ولی استفاده از آن هزینهبر است.
اندروید از کارت SD به عنوان یک منبع عمومی برای دسترسی بقیه اپلیکیشنها به فایل مشابه استفاده میکند. در نتیجه توسعهدهندگانی که میخواهند عملکرد اپلیکیشن خود را بهبود ببخشند به دردسر میافتند. آنها ناچارند روی ایمنسازی دادههای ذخیره شده بر روی کارت SD کار مضاعف انجام دهند تا این دیتا توسط دیگر اپلیکیشنها قابل استفاده نباشد.
یکی از مهندسان نرمافزار فیسبوک میگوید: «یکی از اهداف عرضه اپلیکیشن Conceal این است که سرعت کار توسعهدهندگان نرمافزار را بالا ببرد».
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید