هیچ گونه اختلالی در شبکه اینترنت کشور رخ نداده است
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت شایعه بروز اختلال در شبکه اینترنت کشور را رد کرد و گفت: هیچ گونه مشکل و اختلالی در شبکه اینترنت کشور رخ نداده است.
به گزارش سیتنا، برخی پایگاه های اطلاع رسانی داخلی ادعا کرده اند مشکل ایجاد شده برای شبکه اجتماعی تلگراف (بربستر تلگرام) و یک بازی رایانه ای پرطرفدار به وضعیت اینترنت کشور مربوط بوده است.
در همین رابطه محمدجواد آذری جهرمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ادامه داد: اکنون وضعیت شبکه اینترنت کشور در حالت عادی است و هیچ گونه اختلالی که باعث از دسترس خارج شدن برخی سایت ها شود در شبکه اینترنت بروز نکرده است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انتشار اخباری در باره از دسترس خارج شدن مرکز داده (دیتاسنتر) برخی شرکت های ارایه کننده خدمات اینترنتی را بی اساس خواند و گفت: هیچ مرکز داده ای تاکنون از دسترس خارج نشده است و در گفت و گویی که با مسوولان این مراکز انجام شد آنان نیز ادعای مطرح شده را تکذیب کردند.
آذری جهرمی در باره مشکل ایجاد شده برای اینترنت اپراتور دوم ارتباطی کشور نیز خاطرنشان کرد: مشکل این اپراتور سیستم داخلی است و با هدف بروز رسانی اینترنت برای ارایه بهتر خدمات به مشترکان صورت گرفته و هیچ ارتباطی با اینترنت کل کشور نداشته است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ایران موضوع از دسترس خارج شدن یک بازی رایانه ای پرطرفدار را نیز بی ارتباط با وضعیت اینترنت کشور دانست و بیان کرد: اطلاع رسانی در این باره برعهده دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه است و ارتباطی با وضعیت اینترنت ندارد.
به گزارش ایرنا، دفتر بررسی های فنی اقتصادی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جدیدترین گزارش خود آورده است: هشت میلیون و 979 هزار و 291 مشترک تا پایان شهریور ماه امسال از پهن باند ثابت (اینترنت ای دی اس ال ADSL) و 23 میلیون و 445 هزار و 748 مشترک نیز از پهن باند سیار(اینترنت تلفن همراه) استفاده کرده اند.
بر اساس اعلان مرکز آمار، پارسال از مجموع خانوارهای کشور در حدود 13.5 میلیون خانوار(55.5درصد) در محل سکونت به اینترنت دسترسی داشته و هشت میلیون خانوار (33درصد) در محل سکونت به اینترنت دسترسی نداشته و 2.8میلیون خانوار(11.6درصد)دسترسی به اینترنت در محل سکونت را اظهار نکرده اند.
از کل خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت در محل سکونت، تعداد 11.2 میلیون خانوار (82.2 درصد) در نقاط شهری و 2.3 میلیون خانوار (17.2درصد)در نقاط روستایی زندگی می کرده اند.
مرکز آمار ایران اعلام کرده، اندازه سهم خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت در محل سکونت برای خانوارهای شهری 62.1 درصد و برای خانوارهای روستایی 36.7درصد بوده است.
بر اساس این گزارش از کل خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت در محل سکونت، هفت میلیون خانوار (51.9درصد) حداقل به اینترنت پرسرعت ثابت و 10.7 میلیون خانوار (79درصد)حداقل به اینترنت پرسرعت سیار دسترسی داشته اند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید