وزیر ارتباطات از غیرفعال شدن استیکرهای تلگرام در ایران خبر داد
وزیر ارتباطات وفنآوری اطلاعات با اشاره به اینکه نرم افزار پیام رسان تلگرام درایران فیلتر نمیشود، از غیرفعال شدن امکان ارسال استیکر در این برنامه در ایران خبر داد.
به گزارش سیتنا به نقل از مهر، محمود واعظی که در سفری دو روزه در استان همدان حضور یافته بود، درآخرین برنامه خود در استان در مرکز انتقال داده همدان حضور یافت و پس از رونمایی از نخستین سیستم رایانش ابری به سئوالات خبرنگار مهر پاسخ داد.
وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات در پاسخ به سئوال مهر در خصوص امکان فیلتر شدن نرم افزاز پیام رسان تلگرام به دلیل امکان طراحی استیکرهای توهین آمیز در آن گفت: پس از این مصاحبه مسئولین تلگرام با همکاران این نهاد تماس گرفته و عذر خواهی و عنوان کردند سیستمی برای همه کاربران دنیا طراحی کردهاند که کاربر بتواند استیکر بسازد، اما نمیدانستیم برخی کاربران در ایران از این موضوع سو استفاده میکنند بنابراین مسئولان تلگرام عنوان کردهاند این امکان را در ایران مسدود میکنند تا بتوانند در ایران حضور داشته باشند.
واعظی اذعان داشت: در پاسخ آنان عنوان کردم که در صورت عدم تکرار این موضوع، این نهاد نیز ممانعتی از فعالیت تلگرام در ایران ندارد و تلگرام در ایران مسدود نمیشود.
وی گفت: هر شبکه اجتماعی که در ایران در حال فعالیت است، محدودیتی برای آن نداریم اما اگر بخواهد قوانین ایران را زیر پا بگذارد و محتوای غیر اخلاقی در آن انتشار یابد، قطعاً تحمل نمیکنیم.
وی در ادامه در خصوص سفر دو روزه خود به استان همدان گفت: در این سفر قول تبدیل مجتمع ماهواره ای اسدآباد به مرکز مدیریت ترافیک داده ها داده شد که این مرکز در داخل و خارج کشور خدمات دهی میکند و از این نوع مراکز تنها دو مرکز در کشور خواهیم داشت.
وی ادامه داد: مرکز ارتباطات داده همدان نیز جزو هشت مرکز برتر کشور خواهد بود که علاوه بر خدمات دهی به کل استان به پنج استان مجاور نیز خدمات میدهد.
وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات با اشاره به جلسه خود با فعالان آی سی تی در استان بیان داشت: در این جلسه شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهیان حضور داشتند تا نحوه رونق کسب و کار در این حوزه را در استان مورد بررسی قراردهیم.
واعظی افزود: با رونق این بخش در استان میتوان برای جوانان و فارغ التحصیلان کار ایجاد کرد که برای این امر کارگروهی تشکیل شده که روند را پیگیری میکند.
وی با اشاره به راه اندازی آزمایشی مرکز داده ها در استان، گفت: رایانش ابری می آوند خدمات به خارج استان ارائه می دهد و در صورت موفقیت این سیستم در بعد سراسری نیز خدمات این مرکز اطلاع رسانی خواهد شد اما همدان اولین استان است که مرکز داده های ابری در آن راه اندازی میشود.
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات اظهار داشت: همه روستاهای استان همدان از تلفن برخوردار هستند و همدان جزو معدود استانهایی است که همه روستاهای آن تلفن دار شده اند و بخشی از روستاها را سال گذشته به اینترنت متصل کردیم و در سال جاری نیز حدود ۶۵۰ روستا به اینترنت مجهز خواهند شد.
واعظی ادامه داد: تا اواخر سال آینده باید بیش از ۹۰ درصد روستاها در استان همدان به اینترنت متصل شده باشند.
وی با اشاره به اینکه در این سفر هر آنچه که استان در طول سالیان مختلف در بخش انتقال، پنهای باند داشته به دو تا سه برابر افزایش یافته است، بیان داشت: از نظر زیر ساخت و تلفن آزاد استان مشکلی ندارد اما نگرانیهایی در خصوص سرعت اینترنت در استان وجود دارد که ارتباطی به شرکت ارتباطات نداشت.
وی گفت: به شرکت ارتباطات زیر ساخت دستور داده شد تا نظارت بیشتری بر شرکتهای خصوصی که به مردم اینترنت واگذار میکنند داشته باشد تا سرعت را به همان حد قرارداد برسانند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید