شبکهی ملی اطلاعات یک شبکهی یکپارچه ملی است که اهداف بلندی را درنظر دارد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: نمایشگاه الکامپ با توسعه و اقبال شرکتهای خارجی برگزار شده و نشاندهندهی پویایی و دارا بودن دستاورد این حوزه است و واقعیتی را بیان میکند که نمیتوان آن را انکار کرد.
به گزارش خبرنگار سیتنا مستقر در هفدهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ، "رضا تقیپور" در مراسم افتتاحیه نمایشگاه الکامپ با اشاره به اینکه حوزهی فناوری اطلاعات و ارتباطات در تمامی بخشهای اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی تاثیرگذار است، اظهار کرد: این حوزه میتواند در تمامی عرصهها نقشآفرین باشد و اگر امروزه از هدف فنآوری اطلاعات سوال شود، باید گفت که این حوزه میتواند در مدیریت دانش و اقتصاد دانشبنیان بسیار نقش ایفا کند.
وی گفت: تاثیر این حوزه در توسعهی دانشبنیان در بین تمامی فعالان این عرصه غیرقابل انکار و برنامهی پنجم توسعه یک پایگاه جهش به سمت اقتصاد دانشبنیان در نظر گرفته شده است و امروز شاهدیم تمام دستگاهها و قوای سهگانه در راستای برگزاری نمایشگاههایی همچون الکامپ فعالیت کرده و ارائهی دستاوردهای مبتنی بر اقتصاد دانشبنیان جزو برنامههای در نظر گرفته شده آنهاست.
وی با توصیهای به شرکتهای فعال در حوزهی فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: شرکتهایی که در این زمینه فعالیت میکنند باید نیمنگاهی به کسب و کار داشته باشند و متوجه شوند که در اقدامات خود باید از مدلهای مبتنی بر کسب و کار و اقتصاد دانشبنیان بهره ببرند.
وزیر ارتباطات با اشاره به شبکهی ملی اطلاعات گفت: شبکهی ملی اطلاعات یک شبکهی یکپارچه ملی است که اهداف بلندی را درنظر دارد و برمبنای آن توسعهی پهنای باند و امنیت شبکهی داخلی مبتنی بر آی.پی شکل خواهد گرفت.
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه بر سر عنوان شبکهی ملی اطلاعات اختلافنظرهایی وجود دارد از قبیل اینترنت ملی و شبکه ملی اینترنت که این عناوین غلط هستند و بر اساس برداشتهای گوناگون از این شبکه شکل گرفتهاند.
تقیپور ادامه داد: بسیاری از کشورها از ایجاد این شبکه و دلیل ارتقاء امنیت در فضای تولید و تبادل اطلاعات در کشور ایران متعجب هستند؛ در حالی که توسعهی امنیت بهعنوان یک نیاز واقعی مد نظر ماست، چراکه اگر جادهای داشته باشیم ولی امنیت آن برقرار نباشد، به هیچ عنوان نمیتوانیم حرکت کاربران را تضمین کنیم و علاوه بر آن نیازی را نیز برطرف نکردهایم، در حالی که با ایجاد این شبکه تمامی نیازها برای 10 تا 15 سال آینده برطرف خواهد شد.
وزیر ارتباطات گفت: در حوزه بازیهای رایانهیی نیز اقدامات خوبی انجام شده است هرچند که مدل کسب و کار جامعی برای آن طراحی نشده است.
وی با اشاره به این که نقطه قوت کشورهای اسلامی در محتوا و فرهنگ بروز پیدا میکند، ابراز کرد: هرچند در این فضا و با این رویکرد اقدامات شایستهای نداشتهایم اما امیدواریم به مرحلهای برسیم که میزان دریافت و ارسال محتوا از بستر پهنای باند یکسان و حتی میزان ارسالهایمان بیشتر شود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید