کدخبر :938 پرینت
20 آذر 1390 - 12:57

تشکیل اتاق فکر برای توسعه‌ی نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای تولیدی و تجارت الکترونیک

متن خبر

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: وابستگی اصلی ما در حال حاضر که اگر برای آن فکری نکنیم می‌تواند روند کاری را با اختلال روبه‌رو کند، به حوزه‌ی نرم‌افزار مرتبط است اما توسعه‌ی نرم‌افزار به عنوان رویکرد توانمند‌سازی می‌تواند این مشکلات را برطرف کند.

 

به گزارش خبرنگار سازمان خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (سیتنا) مستقر در هفدهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ، "محمد صادق مفتح" معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در مراسم افتتاحیه‌ی هفدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک، از تشکیل اتاق فکر برای توسعه‌ی نرم افزارها و سخت افزارهای تولیدی و تجارت الکترونیک خبر داد و از شرکت‌های فعال در این عرصه خواست تا پیشنهادات خود را در این خصوص ارائه دهند.

 

وی با بیان اینکه صادرات 600 میلیونی نرم افزار تا دو سال آینده  محقق می‌شود ابراز داشت:  با برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش بینی می‌شود که صادرات نرم‌افزار طی دو سال آینده به رقمی بالغ بر 600 میلیون دلار برسد.

 

وی با  با تاکید بر اینکه رویکرد اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت تولید با دیدگاه توسعه‌ی صادرات به جای واردات است، اظهار داشت: در این راستا نقش سیستم‌های مبتنی بر وب و فناوری اطلاعات در بستر تجارت الکترونیک و سهولت روابط تجاری بین کشورها بیش از پیش آشکار می شود.

 

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه های کشور در حوزه‌ی سخت‌افزار و نرم‌افزار و اقداماتی که تاکنون در زمینه صادرات سخت افزار انجام شده است گفت: در بحث نرم افزار متاسفانه بنگاه‌های کوچک اقتصادی –SMEها – در زمینه نرم افزار بسیار انگشت شمار هستند و کارهای پراکنده انجام می دهند که در این راستا ایجاد هم افزایی میان این شرکت‌ها و تعیین محورهای لازم برای توسعه صادرات در دستور کار وزارت صنعت معدن و تجارت قرار گرفته است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.