کدخبر :8504 پرینت
14 مرداد 1392 - 09:03

ارسال مرسولات "دست ‎به ‎دست" با پست تلفنی 193

متن خبر

مدیرکل پست استان تهران، گفت: با تغییرات رویکردی جدید در سامانه‎ی پست تلفنی 193، مرسولات شما سریع‌تر و امن‌تر از آنچه که تصور کنید به مقصد می‌رسد.

به گزارش خبرنگار سیتنا (citna.ir)، "احمدیان" مدیر پروژه‎ی سرویس پست تلفنی 193، گفت: در راستای اهداف و وظایف محوله و به منظور افزایش بهره‌وری و حذف ترددهای غیرضروری، پست استان تهران موظف به احیای سرویس پست تلفنی شد.

وی پست تلفنی را تشکیلاتی درون شهری دانست که با ایجاد واحد نظارت و مدیریت مستقل که از طریق تماس با تلفن 193 در تهران و شماره‌های مرتبط در مراکز استان‌ها، مرکز پست تلفنی را به ایستگاه‌های شهر متصل می‌نماید که این مهم کاهش هزینه‌های عمومی جامعه و همچنین افزایش رضایت و امنیت شهروندان را در پی خواهد داشت.

احمدیان ادامه داد: با رویکرد جدیدی که در پیش گرفتیم، سرویس پست تلفنی را با نگاه رقابتی و در جهت افزایش سهم پست در جذب ترافیک‌های بالقوه و مشارکت هرچه بیشتر در امر خدمت‌رسانی احیا و راه‌اندازی نمودیم.

به گفته وی پیک‌های پستی مستقر در ایستگاه‌ها، با درخواست مشتریان، در کمترین زمان به نشانی فرستنده اعزام شده و به صورت دست به دست (hand to hand) مرسولات را به گیرنده تحویل می‌دهند.

مدیرکل پست استان تهران سپس به زیرساخت‌های مناسب ایجاد شده در این طرح و اجرای بهینه و توسعه گام به گام آن اشاره کرد و اظهار داشت: برای احیای مجدد این سرویس ابتدا دستورالعمل اجرایی طرح تهیه و تدوین شده و سپس نرم‌افزار مربوطه با قابلیت اتصال به واحدهای پست تلفنی و ایستگاه‌های مربوطه از طریق شبکه اینترانت، پیام کوتاه و تماس تلفنی تهیه شد.

مدیر پروژه پست تلفنی مراحل بعدی راه‌اندازی این سرویس را این چنین تشریح کرد: به منظور اجرایی شدن هرچه بهتر این سرویس، دستورالعمل پیش‌بینی ترافیک و درآمد تهیه و به تمامی ادارات‌کل استان‌ها و مناطق پستی ارسال شده و سپس اطلاعات ملزومات و تجهیزات موردنیاز و پیگیری در خصوص تامین آنها تجمیع شد.

وی جذب، تامین و آموزش نیروی موردنیاز برای برخی از استان‌ها، تهیه لباس‌های فرم و متحدالشکل جهت پیک‌ها و تهیه نرم‌افزار و شناسایی GPS موردنظر به منظور کنترل ترددهای موزعین را از دیگر اقداماتی برشمرد که برای نهایی شدن اجرای این پروژه انجام شد.

بنابر اظهار احمدیان، این سرویس در حال حاضر در سطح مراکز استان‌های کشور به صورت فیزیکی راه‌اندازی و در مرحله آسیب‌شناسی بوده که پس از نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار مربوطه در سطح کشور به صورت مکانیزه قابل بهره‌برداری است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.