مبین نت در آستانهی ورشکستگی؟!
با توقف ارائه خدمات وایمکسی از سوی مبیننت در ۹ شهر کشور و ایجاد شائبه مبنی بر قطع خدمات در دیگر نقاط کشور، موضوع را از مسئولان این شرکت جویا شدیم تا با دلایل اصلی این چنین اقدامی مطلع شویم.
به گزارش سیتنا به نقل از تسنیم، هفته گذشته شاهد انتشار خبری بر روی سایت اپراتور وایمکس بودیم که نظر بسیاری از مخاطبان متخصص، عام، پیر، جوان و خلاصه جمع کثیری از مردم را به خود جلب کرد.
مبیننت بر روی سایت خود اعلام کرد که خدمات خود را در 9 شهر متوقف میکند.
همین توقف خدمات کافی بود تا زمینه بسیاری از سوالات در ذهن کنجکاوان شکل گیرد و از چرایی چنین اقدامی تا مگر گفته نمیشود ضریب نفوذ در حال رشد بیسر و سامان است، بپرسند.
جالبتر از همه اینکه کمتر از یک ماه گذشته رئیس هیات مدیره مخابرات ایران گفته بود که امیدواریم هرچه زودتر مبیننت به سوددهی برسد چرا که براساس طرح تجاری این شرکت، انتظار میرفت تا چهار سال اول فعالیت آن به دلیل توسعه زیرساختها با ضرردهی روبرو شود.
مبیننت باید چهار میلیون مشترک جذب میکرد
البته سید هاشمی به این کلی نگری بسنده نکرده و گفته است مبیننت باید تا اینجای کار چهار میلیون مشترک جذب میکرده اما هماکنون 500 هزار مشترک فعال دارد که این به دلیل سرمایهگذاری در همان دو سال شروع کارش در بخش وایمکس بوده که موجب شده ضررده باشد و قطعا مدیران آن باید هرچه زودتر چهار میلیون مشترک جذب کنند.
حال شرکتی که باید چهار میلیون مشترک جذب میکرده و به قول رئیس هیات مدیره مخابرات تا الآن هم دیر شده به یکباره ارائه خدمات را به مجموعهای از مشترکان متوقف میکند که این ذهنیت را برای مردم به وجود میآورد که نکند به پوچی خورده و باید امروز و فردا منتظر باشیم تا مودمهای ما هم پس گرفته شود در حالیکه از این ذهنیات بسیار است، گفتوگویی را با مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات مبیننت داشتیم تا راجع به این تصمیم بیشتر توضیح دهد.
حمیدرضا زمانی در این باره (توقف خدمات مبیننت در 9 شهر کشور) اظهار کرد: شرکت برای ارایه خدمات ارتباطی باندپهن بیسیم مبتنی بر فناوری وایمکس در سطح کشور و ایجاد زیرساختهای گسترده و تأمین تجهیزات مورد نیاز برای شکلگیری شبکه وایمکس مبیننت هزینههای بسیار هنگفتی را انجام داده است؛ از این رو طبیعی است برای گسترش ارایه خدمات وایمکس در سطح کشور مانند همه طرحهای تجاری، تمامی شرایط کسب و کار و برگشت سرمایهگذاریهای انجام شده در مورد آن در نظر گرفته شود.
وی عنوان کرد: در مورد توقف ارایه خدمات در این 9 شهر نیز از دو ماه گذشته ضمن توجیه عوامل فروش و فنی، عملیات فروش در شهرهای مذکور متوقف گردید و با تماس تلفنی یا ارسال پیامک برای مشترکان این شهرها، ضمن اعلام عذرخواهی، نحوه استرداد مودم و دریافت کامل وجه پرداختی، به اطلاع آنان رسید و پس از پایان روند اطلاعرسانی، شهرهای فوق به منظور ایجاد ظرفیت بیشتر برای توسعه شبکه وایمکس مبیننت در سایر مناطق کشور، از مدار خارج شدند.
مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات مبیننت ادامه داد: اگرچه حضور در شهرهای کوچک براساس خواست رگولاتوری صورت گرفته است اما ارایه این فناوری قاعدتاً باید با شرایط مناطق مختلف کشور مانند تعداد و بافت جمعیت و ضریب نفوذ اینترنت در آن مناطق همخوانی داشته باشد و به گونهای نباشد که مانع از گسترش نفوذ خدمات مبیننت در دیگر مناطق شود؛ به عبارت دیگر باعث نشود این خدمات در اختیار متقاضیان واقعی قرار نگیرد.
او با تأکید بر اینکه اگر چه در این 9 شهر ارایه خدمات به دلیل عدم توجیه اقتصادی متوقف شده است اما گسترش ارایه خدمات با جابهجایی تجهیزات به مناطق و شهرهای دیگر و با متقاضیان انبوهتر سرعت بیشتری به خود گرفته است، ابراز کرد: به تازگی تعداد سایتها در شهرهایی مانند تهران و شیراز افزایش قابل ملاحظهای پیدا کرده و قرار است در روزهای آینده در اهواز نیز شاهد افزایش چشمگیر تعداد سایتها باشیم.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید