کدخبر :706 پرینت
15 آبان 1390 - 09:56

اپراتور سوم شرط استفاده از تجهیزات تولید داخل را رعایت نکرده است

متن خبر

عضو کمیسیون صنایع ومعادن با بیان اینکه مسوولان اپراتور سوم در هر مقطع بهانه جدیدی برای عدم واگذاری سیم‌کارت‌های خود مطرح می کنند، اعلام کرد: تحریم‌های اقتصادی، ممانعت شهرداری، عدم وجود تجهیزات مناسب و سایر موارد دیگر از جمله بهانه هایی هستند که این اپراتور تا کنون از آنها سخن گفته است. 

 

به گزارش سیتنا، نادرقاضی پور در گفت‌وگو با موبنا با اشاره به اینکه در حالیکه قرار بود سیمکارت های نسل سوم در 22بهمن ماه سال گذشته واگذار شود ولی زمان این واگذاری به خرداد ماه سال 90 موکول شد، اظهار داشت: با گذشت چند ماه از این وعده، هنوز این اپراتور نتوانسته فعالیت خود را به صورت رسمی آغازکند.

 

وی با اشاره به اینکه جدیدا این اپراتور ممانعت شهرداری را در خصوص نصب آنتن های BTS مطرح کرده، ادامه داد: باید یک دکل نصب شود و اپراتور اول، دوم و سوم آنتن های خود را بر روی آن سوار کنند، این اقدام تجربه ای است که درسایر کشورها صورت گرفته است.

 

وی با تاکید بر اینکه قرار بود این اپراتور از تجهیزات تولید داخل استفاده کند و متخصصان داخلی باید این پروژه را در اختیار گیرند، خاطر نشان کرد: ولی به نظر می آید اپراتوراین شرط را رعایت نکرده و قراردادهای ضمنی با شرکت‌های خارجی منعقد شده است.

 

قاضی پور با اشاره به اینکه وزیر ارتباطات اعلام کرده که سیم‌کارت های اپراتور سوم آذر ماه عرضه می شود، اظهار داشت: باید سطح، مقطع وچگونگی واگذاری این نوع سیمکارت مشخص شود.

 

وی گفت: نباید شاهد واگذاری آزمایشی ومحدود سیم‌کارت اپراتور سوم در آذر ماه باشیم و به این جمله وزیر ارتباطات که" سیم‌کارت اپراتور سوم در آذر ماه واگذار می شود"اکتفا کنیم، بلکه چگونگی واگذاری باید به طور کامل تشریح شود.

 

بهره برداری از سومین شبکه اپراتوری موبایل کشور که قرار بود اول خرداد ماه سیم‌کارتهای نسل سوم خود را وارد بازار کند طبق گفته رضا تقی پور وزیر ارتباطات به آذر ماه موکول شد.

 

تلاش برای راه اندازی نسل سوم موبایل و بهره برداری از سومین اپراتور تلفن همراه در کشور به بهمن ماه سال ۸۶ برمی گردد که هیات دولت در جلسه خود طی مصوبه ای چارچوب این پروژه را مشخص کرد تا براساس آن استفاده از فناوری نسل سوم GSM یا همان ۳G، استفاده از سرمایه گذار خارجی با حداکثر حق السهم ۴۹ درصد و امکان اپراتوری منطقه ای در کشور پیاده سازی شود.

 

اما پس از کش و قوسهای فراوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موفق شد اردیبهشت ماه سال ۸۹ شرکت تامین تله کام وابسته به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی – شستا – را به عنوان بهره بردار این پروژه اعلام کند که طبق پروانه صادر شده برای این اپراتور قرار بود از اوایل خرداد ماه ۹۰ شبکه نسل سوم موبایل در ایران راه اندازی و سیمکارتهایی با قابلیت این تکنولوژی که در دنیا نیز فراگیر شده وارد بازار شود که این امر تاکنون محقق نشده است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.