کدخبر :5540 پرینت
13 بهمن 1391 - 20:41

حمله‎ی هکرهای چینی به نیویورک تایمز

متن خبر

روزنامه نیویورک تایمز می‌گوید که هکرهای چینی در چهار ماه گذشته، مکرراً به کامپیوترهای آن روزنامه نفوذ کرده‌اند.

به گزارش سیتنا به نقل از بی بی سی، به گفته نیویورک تایمز، حملات اخیر همزمان با انتشار یک گزارش خاص در این نشریه صورت گرفتند. در آن گزارش ادعاهایی درباره ثروت اندوزی چند میلیارد دلاری خانواده وِن جیابائو، نخست وزیر چین مطرح شده بود.

به گفته آن نشریه، هکرها از متدهایی که "تداعی کننده ارتش چین" بودند، برای هدف قرار دادن ایمیل‌های نویسنده آن گزارش استفاده کردند.

وزارت امور خارجه چین، با "بی پایه" توصیف کردن این اتهامات، آنها را رد کرده است. هُنگ لی، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: "اظهار نظر و نتیجه گیری از بابت مشارکت دولت چین در این حملات هکری، آن هم بدون در اختیار داشتن مدرک، اظهاراتی مطلقاً غیرمسئولانه است. چین، خود یکی از قربانیان حملات هکری است. قوانین چین به صراحت حملات هکری را ممنوع کرده اند و ما امیدواریم که دیگران نیز در این باره، احساس مسئولیتی یکسان داشته باشند."

به گفته نیویورک تایمز، هکرها در سپتامبر سال پیش، هنگامی که گزارش مرتبط با آقای وِن در حال تکمیل بود، اقداماتی را برای نفوذ به سیستم کامپیوتری این نشریه آغاز کردند.

در آن گزارش، که دولت چین آن را به دلیل "ایراد افترا" رد کرد، آمده بود که وابستگان آقای وِن، در خلال معاملات تجاری، ثروتی در حد ۲.۷ میلیارد دلار اندوخته‌اند. گزارش نیویورک تایمز، شخص نخست وزیر چین را متهم به تخلف نکرده بود.

چین نسبت به گزارش نشریات و رسانه‌ها درباره رهبرانش حساس است، خصوصاً زمانی که پای ثروت و اموالشان به میان کشیده شود.

نیویورک تایمز گفت که حمله هکری متمرکز بر کامپیوتر دیوید باربُزا، رئیس دفتر شانگهای این نشریه و نویسنده آن گزارش و همچنین کامپیوتر جیم یاردلی، رئیس قبلی آن دفتر بودند.

شرکت امنیت اینترنتی مَندایِنت (Mandiant)، با درخواست تایمز، به مدت چهار ماه فعالیت هکرها را تحت نظر قرار داد.

به گفته آن شرکت، هکرها برای گم کردن رد خود و پنهان کردن محل اصلی حملات، مسیر خود را در ابتدا به کامپیوترهای دانشگاه‌های آمریکا تغییر داده و سپس از طریق آن دستگاه‌ها، عملیات نفوذی خود را انجام داده‌اند.

به گفته نیویورک تایمز، متخصصان دریافتند که حملات از سمت همان کامپیوترهای دانشگاهی ای آغاز شدند که سابق بر این توسط ارتش چین برای حمله سایبری به شرکتهای طرف قرارداد با ارتش آمریکا استفاده می‌شدند.

آنان همچنین دریافتند که هکرها اکثر کار خود را در ساعت هشت صبح به وقت پکن آغاز می‌کردند.

با این حال، به گفته نیویورک تایمز هیچگونه اطلاعات شخصی کارکنان و مشتریان دفتر شانگهای به سرقت نرفته است و هیچ شواهدی هم وجود ندارد که نشان دهد هکرها توانسته اند به آن ایمیلهای حساس در ارتباط با خانواده وِن و اشخاصی که به آقای باربُزا اطلاعات داده اند، دسترسی پیدا کنند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.