ثروتمندترین مرد سال 2012 و بیل گیتس که جا ماند+ عکس
کارلوس سلیم تاجر مکزیکی با 75 میلیارد و 500 میلیون دلار در رأس ثروتمندترین مردان جهان در سال 2012 قرار گرفت.
به گزارش سیتنا به نقل از انتخاب، خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ، ثروتمندترین مردان سال 2012 را معرفی کرد که در این لیست یک تاجر مکزیکی در رأس مردان ثروتمند جهان قرار دارد.
بیل گیتس موسس شرکت مایکروسافت با 64 میلیارد و 400 میلیون دلار در مرتبه دوم و آمانسیو اورتگا دیگر تاجر اسپانیایی و موسس شرکت البسه ایندتکس، با 53 میلیارد و 600 میلیون دلار در مرتبه سوم قرار دارند.
در میان مردان ثروتمند عرب نیز پنج اسم دیده می شود که بیشتر آنان عربستانی هستند و در رأس آنها ولید بن طلال تاجر خاندان سعودی با 22 میلیارد و 900 میلیون دلار قرار دارد. وی در میان ثروتمندان جهان، رتبه بیستم را در اختیار دارد.
در میان ثروتمندان روس نیز علی شیر عثمانف، که تاجر است، با 18 میلیارد دلار در روسیه رتبه اول و در جهان رتبه چهلم را دارد. لئونید میخلسون مدیر شورای اداری شرکت روسی نوفوتیک، با 16 میلیارد و 900 میلیون دلار در روسیه رتبه دوم و در جهان رتبه چهل و یکم را دارد.
پولدارترین مرد جهان کیست؟
بسیاری از مردم در سراسر دنیا نمیدانند کارلوس سلیم الو چه کسی است، در حالی که او بی شک یکی از مشهورترین افراد در تاریخ مکزیک میباشد. ثروت او تنها در سن 26 سالگی به 40 میلیون دلار میرسید!
کارلوس سلیم الو در 28 ژانویه 1940 در مکزیکو سیتی به دنیا آمد. کارلوس از نژاد مکزیکی نیست و خانوادهاش از مهاجران لبنانی بودهاند. کارلوس جوان پنجمین فرزند از شش فرزند و باهوشترین فرزند خانواده بزرگ اش بود. او در مدرسه بر دیگران برتری داشت و همواره خود را وقف تحصیلاتش میکرد.
بعد از دبیرستان او تصمیم گرفت که در رشته مهندسی تحصیل کند و در دانشگاه یونیورسیداد ناسیونال اتونوما دو مکزیکو پذیرفته شد. کارلوس به زودی دریافت که استعدادش در کمک به سودآور شدن شرکتها امری است که او را بیاندازه ثروتمند خواهد کرد. او با یافتن شرکتهایی که ارزش شدیدا پایینی داشتند و سودآور کردن آنها موفقیت مالی عظیمی کسب کرد. این کار هم برای شرکتهای مربوطه و هم برای الو بینهایت مفید بوده است.
در سال 1965 کارلوس شروع به بنا کردن پایههای گروپو کارسو نمود که در 1966 به ثبت رسید.از 1980 به بعد الو یک فرد موفق در بسیاری از حوزههای صنعتی، خرید و فروش املاک و تجارت بوده است. زمانی که مکزیک متحمل یک بحران مالی در سال 1982 شد، کارلوس تصمیم به سرمایهگذاری بزرگ در بازار گرفت که نتایج واقعا خوبی در پی داشت. تا سال 1985 گروپو کارسو کنترل شرکتهای زیادی را به دست گرفت.
در 1990 گروپو کارسو تلمکس را هم تحت کنترل گرفت و حیطه جدیدی از گسترش صنعتی را در سطح جهانی شروع کرد. در طی 15 سال تل مکس به واسطه بهینهسازی فرایندهایش، پیشرفت زیادی در سطح جهانی و تکنولوژیکی کرد.
الو کسب و کارهای متفاوتی هم انجام داده است و بخشی از بسیاری از صنایع را به دست گرفته است. مثلا او 4/6 درصد از سهام شرکت نیویورکتایمز را در اختیار دارد که او را تبدیل به بزرگترین سهامدار این شرکت پس از صاحبان آن یعنی خانواده سالزبرگر، میکند. تاکتیکهای او گرچه کاملا قانونی هستند، گاهی اوقات در دنیای کسب و کار مورد انتقاد واقع میشوند.
دولت مکزیک در دوره 1990 به سمت خصوصیسازی حرکت کرد و الو به سرعت دست به کار شد و کنترل تلهفونسو دو مکزیک (تل مکس) را به دست گرفت. او به سرعت به خاطر بالابردن قیمتها پس از بدست گرفتن کنترل شرکت، مورد انتقاد قرار گرفت. گرچه او برای بهبود خدمات تلفن در مکزیک تلاش بسیاری کرده و همچنین خدمات تماس محلی و از راه دور، خدمات اینترنتی، خدمات تلفن همراه و کتابچه راهنمای تلفن را نیز ارائه کرده است. بیشک او بر صنعت تلهکام حکمرانی میکند، زیرا در حال حاضر 90 درصد خطوط تلفن در مکزیک در کنترل تلمکس است.
همچنین 80 درصد خطوط تلفن همراه در مکزیک در اختیار تلسل، شرکت تلفن همراهی است که توسط الو اداره میشود. الو همچنین صاحب بزرگترین ارائهکننده خدمات اینترنت در مکزیک یا حتی در ایالات متحده میباشد. از سال 2006 تا 2007 ثروت کارلوس از 30 میلیارد دلار به 49 میلیارد دلار جهش کرد. الو به روشی مشابه وارن بافت کسب درآمد میکند، یعنی از طریق سرمایهگذاری دقیق و بیعیب، اما الو ترجیح میدهد خودش را به عنوان گرداننده شرکتها و نه یک سرمایهگذار صرف تصور کند.
کارلوس پس از سالها کار سخت، بخش عمده شرکتهایش را به پسرانش سپرده است و در حال حاضر او تنها در مقام ریاست 5 شرکت از مجموعه شرکتهایش قرار دارد.
کارلوس به واسطه فعالیتهایش در حوزه تکنولوژی بارها مورد تشویق قرار گرفته است. برای مثال او جوایزی از جمله مدال لیاقت کارآفرینی از تالار تجارت مکزیک و مدال فرمانده لئوپولد دوم از سوی دولت بلژیک و عنوان مدیر ارشد اجرایی (CEO) سال و دهه (در سال 2003) را از سوی مجله تریدبیزنس دریافت کرده است. الو برای کارهای خیرخواهانهاش نیز شهرت دارد. صندوق توسعه آمریکای لاتین که او رییس آن است، بودجهای بالای 10 میلیارد دلار دارد که صرف پروژههای مختلف فرهنگی در سرتاسر آمریکای لاتین میشود. به علاوه او بسیار علاقهمند طبیعت و هنر است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید