فراگیری شبکه ارتباطی ایرانسل؛ از کلانشهرها تا نقاط دورافتاده
بر اساس آمارها، در استانهای پرجمعیتی همچون تهران، خراسان رضوی و خوزستان، جمعیت از تعداد کل خطوط فعال ایرانسل بیشتر است، اما در استانهای کمجمعیتتر مانند چهارمحال و بختیاری، ایلام، یزد و کردستان، تعداد خطوط فعال ایرانسل تقریبا دو برابر جمعیت است که این موضوع نشاندهنده دسترسی ایرانیان در همه نقاط کشور به خدمات ارتباطی و دیجیتال ایرانسل و فراگیری این اپراتور است.
به گزارش سیتنا، گزارش پایداری سال 1402، چهارمین گزارش پایداری متوالی ایرانسل است. طی چهار سال اخیر، با هدف بررسی و ارزیابی جامع عملکرد این اپراتور تلفن همراه، گزارش پایداری ایرانسل به صورت منظم و دوره ای منتشر شده است.
در این گزارش به تعامل مؤثر با ذینفعان ایرانسل پرداخته شده و به تأثیرات اجتماعی و زیست محیطی عملکرد ایرانسل و ارزشهای اقتصادی ناشی از آن، با رعایت اصول حاکمیت شرکتی پرداخته شده است.
این گزارش سعی دارد تا با نگاهی همه جانبه، دقیق و بدون سوگیری، اطلاعاتی را از عملکرد سازمان، با رویکرد پایداری، در بازه زمانی اول فروردین تا پایان اسفند 1402، به مشترکان، سایر ذینفعان و علاقهمندان ارائه داده و به صورت داوطلبانه، اطلاعات لازم برای ارزیابی کمی و کیفی عملکرد ایرانسل در زمینه پایداری در کسبوکار را به صورتی سنجشپذیر، در اختیار ذینفعان قرار دهد.
فراگیری شبکه ارتباطی ایرانسل
ایرانسل با هدف ایجاد تغییر و به جای گذاشتن اثرات مثبت اجتماعی و اقتصادی، مسئله فراگیری شبکه ارتباطی را سرلوحه اهداف کلی خود قرار داده است و برای حصول به این هدف چهار حوزه اصلی عملکردی شامل پوشش شبکه، کاهش هزینه مالکیت، مقرون به صرفگی و سهولت در دسترسی را به کار گرفته است.
دومین اپراتور تلفن همراه کشور، برای پیشبرد اهداف خود در حوزه پوشش شبکه، توانست تا پایان سال 1402، تعداد سایتهای BTS خود را به 18,151 برساند که در کنار شبکه فیبرنوری و همچنین مراکز سوئیچ و داده، بخش زیادی از مردم ایران را به دنیای دیجیتال متصل کرده است.
با توجه به اینکه بخشی از جمعیت ایران در مناطق روستایی زندگی میکنند، ایرانسل تعهد خود به گسترش شبکه در این مناطق را بهطور جدی دنبال میکند.
این شرکت در سال 1402 با بهرهبرداری از 575 سایت BTS جدید در مناطق روستایی، 1,004 روستای جدید را تحت پوشش قرار داد تا 311,346 نفر دیگر به جمعیت روستایی تحت پوشش شبکه ارتباطی ایرانسل اضافه شوند.
ایرانسل تا پایان سال 1402، تعداد سایتهای BTS خود در مناطق روستایی و جادهای را به 6،255 رساند تا 34,267 روستا با جمعیت 13,810،503 نفر تحت پوشش قرار بگیرند.
تعداد مجموع مشترکان ایرانسل در سال 1402 با افزایشی سه درصدی نسبت به سال 1401، به 66,685,808 نفر رسید. از این تعداد 62 درصد مرد و 38 درصد را زنان تشکیل می دهند.
بیشترین تعداد سیمکارت ایرانسل در میان افراد 31 تا 40 ساله توزیع شده و استانهای تهران، خراسان رضوی و خوزستان در میان سه استان با بیشترین تعداد خطوط فعال ایرانسل هستند.
ایرانسل با بیش از 66 میلیون خط فعال، تمامی استان های کشور را تحت پوشش شبکه خود قرار داده است. هر استان با توجه به جمعت خود (بر اساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن مرکز آمار در سال 1395) نسبت مشخصی از خطوط فعال را به خود اختصاص داده است.
بر اساس برآوردهای صورت گرفته، درصد سهم استان های پرجمعیتی چون تهران، خراسان رضوی و خوزستان از کل خطوط فعال ایرانسل در مقایسه با درصد جمعیت این استان به جمعیت کشور، بیشتر است.
این در حالی است که در استان های کم جمعیت تری مانند ایلام، چهارمحال و بختیاری، یزد و کردستان درصد سهم استان ها از کل خطوط فعال ایرانسل در مقایسه با درصد جمعیت این استان ها به جمعیت کشور کمتر است.
هزینه خرید مودم و سیمکارت میتواند برای بسیاری از افراد بسیار بالا باشد و دسترسی به اینترنت را برای آنها دشوار کند.
ایرانسل بهمنظور کاهش هزینه مالکیت برای عموم مردم، پروژه تولید مودم و سیمکارتهای بومی را اجرایی کرده و تا پایان سال 1402، بیش از 42 میلیون سیمکارت و بیش از 600 هزار مودم داخلی تولید کرده است.
همچنین، برای سهولت در دسترسی به محصولات و خدمات ایرانسل، این شرکت بیش از 10 هزار نقطه فروش و 480 مرکز ارتباط را در سراسر کشور مدیریت میکند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید