نگرش ویژه به سرفصل هوش مصنوعی در همایش سالانه بانکداری نوین و نظام های پرداخت
معاون فناوری های نوین بانک مرکزی، گفت: در یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام های پرداخت تلاش شده است تا برای موضوعاتی مانند نظارت هوشمند و یا بانکداری هوشمند که مبتنی بر داده هستند، فناوری هوش مصنوعی به عنوان یک مفهوم بنیادی مورد بهره برداری قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار سیتنا، نشست خبری یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام های پرداخت روز گذشته ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۳ در محل پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی با حضور معاونین این بانک و تنی چند از اصحاب رسانه، برگزار شد.
نوش آفرین مومن واقفی، معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی، در این نشست گفت: یازدهمین همایش در ۵ و ۶ آذرماه برگزار خواهد شد و رویکرد امسال ما با رویکرد سال های گذشته متفاوت است و مقرر شده که دغدغه های روز در مباحث پیش رو دنبال شود.
وی، ادامه داد: استقبال خوبی در حوزه علمی در سطح مقالات داشتیم که نشان می دهد این همایش جایگاه ویژه ای در صنعت پولی بانکی دارد و علاقه مندان بر روی دستاوردها تمرکز جدی دارند.
مومن واقفی، اشاره کرد: طی سال های گذشته در زیست بوم مالی بازیگران جدیدی وارد شدند، اما هنوز نگاه تک بعدی وجود دارد، بنابراین یکی از محورهای همایش لزوم بازنگری در نگرش از سیستمی به اکوسیستمی است.
وی، گفت: نیاز داریم تعاملات جدی تری با بازیگران داشته باشیم و استفاده از فناوری برای بحث نظارت مورد توجه قرار گرفته است.
مومن واقفی، اشاره کرد: در خصوص رمزپول و دارایی دیجیتال تمرکز ما بر ریال دیجیتال است، چراکه مرحله آزمایشی خود را پشت سر گذاشته است و باید مسیر بعدی آن تدوین شود.
معاون فناوری های نوین بانک مرکزی در پاسخ به سوال سیتنا پیرامون جایگاه هوش مصنوعی در صنعت پولی کشور در همایش مذکور، اظهار کرد: همایش امسال را مسئله محور برنامه ریزی کرده ایم، بنابراین در این همایش تلاش شده است تا برای موضوعاتی مانند نظارت هوشمند و یا بانکداری هوشمند که مبتنی بر داده هستند، فناوری هوش مصنوعی به عنوان یک مفهوم بنیادی مورد بهره برداری قرار گیرد.
در همین راستا، دکتر کوروش پرویزیان، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی به سیتنا توضیح داد: نگرش اکوسیستمی در بانکداری هوشمند، بانکداری هوشمند و روش های نوظهور پرداخت و بانکداری هوشمند و قوانین بالادستی از محورهای همایش پیش رو می باشد؛ همچنین موضوع هوش مصنوعی در چندین نشست و کارگاه مورد بحث قرار می گیرد.
انتهای پیام
خبرنگار: فرزانه احمدی منش
افزودن دیدگاه جدید