پرداخت سه همت تسهیلات به دانشبنیانها در راستای تحقق رشد تولید
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: حدود هفت همت مصوبات در حوزه شعار سال و رشد تولید داشتیم که سه همت پرداخت شده است و منجر به 74 هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانشبنیان شده است، که رقم قابلتوجهی است.
به گزارش سیتنا، نشست مشترک رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینههای توسعه همکاریهای مشترک جهت کمک به تحقق شعار سال 1403 و رشد و شکوفایی بیشتر شرکتهای دانشبنیان برگزار شد.
این نشست مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت، دکتر روحالله ذوالفقاری معاون تسهیلات و تجاریسازی، دکتر کمیل شاعری معاون سرمایهگذاری و دکتر یاسر عربنیا معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان بانک ملت عصر امروز چهارشنبه 5 اردیبهشت ماه در محل صندوق نوآوری برگزار شد.
نقشآفرینی جدی بانک ملت در همکاری مشترک با صندوق نوآوری در جهت تحقق شعار سال 1403
دکتر محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر رضا دولت آبادی، مدیرعامل فقید بانک ملت که همواره یکی از حامیان جدی مجموعه دانشبنیان کشور محسوب میشد و تبریک به مدیرعامل جدید این بانک گفت: مجموعه بانک ملت را یکی از بانکهای پیشرو در حمایت از دانشبنیانهای کشور میدانیم و معتقدیم، با اصلاح برخی روندها و استفاده از ابزارهای نوآورانه میتوانیم همکاریهای دو جانبه را بیش از گذشته توسعه دهیم.
وی در ادامه یکی از برنامههای جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال 1403 را حرکت هدفمندتر و اولویتبندی دقیق برنامهها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه خواهد بود. سال 1402 همکاری خوبی را با سه بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود هفت هزار میلیارد تومان (هفت همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که سه هزار میلیارد تومان (سه همت) پرداخت شده است و منجر به 74 هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانشبنیان شده است که رقم قابلتوجهی است. در راستای کمک به تحقق شعار سال 1403 (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامههای جدی در دستور کار داریم و انتظار داریم بانک ملت در این زمینه، نقشآفرینی جدی داشته باشد.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: فرآیند این کار نیاز به تسهیلگری دارد و بانک ملت میتواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.
خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری میکند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب میشود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.
بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره 18 و همچنین موضوع سرمایهگذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.
تعامل و همکاری خوب میان بانک ملت و صندوق نوآوری برای حمایت از دانشبنیانهای کشور
دکتر فرشید فرخ نژاد، مدیرعامل بانک ملت نیز در این نشست تأکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نقشآفرینی مهم این شرکتها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخشهای مورد توجه نظام و دولت، توجه و حمایت از شرکتهای دانشبنیان است. بانک ملت تلاش میکند در راستای سیاستهای نظام و متناسب با ظرفیتهای مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانشبنیانها عمل کند.
وی افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقهمند به توسعه همکاریهای دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال 1403 اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانشبنیانهای کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره 18) تلاش میکنیم به تعهدات خود عمل کنیم.
فرخنژاد تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب میشوند و تلاش میکنیم در قالب چند تفاهمنامه، دامنه فعالیتهای مشترک در این حوزهها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش میکند بیش از پیش از ظرفیتهای موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده خواهد کرد.
برنامه صندوق نوآوری برای کمک به تبدیل 1000 شرکت نوپا به شرکت فناور
دکتر روحالله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان نقشآفرینی میکنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.
صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری میکند و این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب میشود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.
وی افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال 1399 آغاز شد و طی دو سال اخیر 2500 میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکتهای دانشبنیان پرداخت شده است؛ همچنین 1000 میلیارد تومان ضمانتنامه برای این شرکتها صادر شده است. شرکتهای دانشبنیان، مجموعههای بسیار خوشحسابی در شبکه بانکی کشور محسوب میشوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیتهایی است که در انتخاب و معرفی شرکتهای دانشبنیان برای دریافت تسهیلات صورت میگیرد.
معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در صندوق نوآوری، برنامههای ویژهای را برای کمک به تحقق شعار سال و گسترش حمایتها از شرکتهای دانشبنیان تدارک دیدهایم. یکی از مواردی که در سال جدید باید مورد توجه قرار گیرد، تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره 18 است که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگری باقی مانده است که امیدواریم با همکاری بانک ملت به زودی پرداخت شود.
ذوالفقاری افزود: یکی از برنامههای جدی صندوق نوآوری در سال 1403 بحث کمک به تبدیل 1000 شرکت نوپا به شرکت فناور است که بحث منابع تکلیفی در این زمینه باید مورد توجه قرار بگیرد. نیازهای مالی زیست بوم نوآوری کشور به سرعت درحال رشد هستند و ما نیز در صندوق نوآوری در این زمینه برنامههای توسعهای مدنظر داریم. امیدواریم بانک ملت رقم خوبی را برای پرداخت تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان در سال 1403 در نظر بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه انتشار اوراق صکوک و صدور ضمانتنامهها به خصوص بحث صدور ضمانتنامهها توسط صندوقهای پژوهش و فناوری در سراسر کشور، میتوانیم در قالب انعقاد تفاهمنامههای مشترک، اتفاقات خوبی را رقم زده و به توسعه هرچه بیشتر شرکتهای دانشبنیان کمک کنیم.
تأسیس شرکت مشترک میان صندوق نوآوری و بانک ملت
دکتر کمیل شاعری، معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز ضمن اشاره به موضوع تأسیس شرکت مشترک میان این صندوق با بانک ملت گفت: توافقاتی برای تأسیس شرکت مشترک انجام شده است و امیدواریم این شرکت در سال 1403 تأسیس شود. این شرکت میتواند در حوزههایی مانند فناوریهای مالی، هوش مصنوعی و بلاکچین فعالیت کند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید