مشارکت با تمام ذینفعان؛ مسیر موثر در تنظیمگری تجارت الکترونیک
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: زیستبوم تجارت الکترونیکی همانطور که از نامش نیز مشخص است، یک سیستم اجتماعی است و مسیر موثر و کارا در تنظیمگری آن، مسیری است که با مشارکت تمام ذینفعان، با در نظر گرفتن ملاحظات آنها و تا حد امکان با رویکرد خودتنظیمگری و تنظیمگری مشارکتی اتفاق بیفتد.
به گزارش سیتنا، امین کلاهدوزان در خصوص زاویه نگاه مرکز در تنظیمگری اظهار داشت: راهبرد اصلی ما در مرکز تتا، تنظیمگری مشارکتی با نهادهای مردمی مانند اتحادیهها، تشکلها و اندیشکدهها است.
کلاهدوزان گفت: زیستبوم تجارت الکترونیکی همانطور که از نامش نیز مشخص است، یک سیستم اجتماعی است و از اینرو، مسیر موثر و کارا در تنظیم گری آن، مسیری است که با مشارکت تمام ذینفعان، با درنظر گرفتن ملاحظات آنها و تا حد امکان با رویکرد خودتنظیمگری و تنظیمگری مشارکتی اتفاق بیفتد.
رئیس مرکز تتا ادامه داد: ظرفیت قانونی بسیار قوی و مناسبی در قالب قانون نظام صنفی کشور پیشبینی شده که برای اتحادیهها و تشکلهای صنفی این ظرفیت را ایجاد میکند تا در کنار دولت برای حفظ حقوق عامه مردم و مصرفکننده، نظارت و اقدام داشته باشد. این ظرفیت در حوزه کسب و کارهای مجازی و تجارت الکترونیکی نیز در کشور در سالهای گذشته در قالب اتحادیه کسب و کارهای مجازی ایجاد شده که البته نیاز به تقویت ساختار و نیز جایگاه نظارتی آن هست.
کلاهدوزان در پایان اظهار داشت: بر اساس همین رویکرد از ابتدای حضور در مرکز، رویکرد تعاملی با اتحادیه مذکور در دستور کار مرکز قرار داشته و همچنان معتقدیم که ظرفیت بسیار بالای قانونی این تشکل، میتواند به رشد این بخش از اقتصاد کمک قابل توجهی داشته باشد. به همین دلیل از سال گذشته مرکز، سیاستهای تشویقی و تسهیلکننده هرچه بیشتر را برای عضویت شرکتهای تجارت الکترونیکی در اتحادیه کسب و کارهای مجازی اجرا کرده است و به همین وسیله نیز از کلیه شرکتها دعوت میکنیم برای عضویت در اتحادیه کسب و کارهای مجازی هر چه سریعتر اقدام نمایند تا این ظرفیت بیش از پیش بتواند نقشآفرینی داشته باشد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید