لزوم تامین برق آنتنهای BTS از طریق پنلهای خورشیدی در زمان قطعی برق
رئیس کمیسیون تحول دیجیتال سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، معتقد است: با توجه به قطع برنامهریزی شده دو تا چهار ساعته روزانه برق، باید وزارت نیرو با ارائه طرحی نسبت به تامین برق آنتن های تلفن همراه از طریق پنل های خورشیدی و انرژی های تجدیدپذیر اقدام کند.
احمد نیرومند، رئیس کمیسیون تحول دیجیتال سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا پیرامون پیشنهادات به وزارت ارتباطات و اپراتورها برای تامین برق مورد نیاز باتری های BTS به هنگام قطعی برق، گفت: در بحث BTS سندهای بالادستی در حوزه پدافند غیرعامل داریم که سازمان پدافند غیرعامل باید تعیین کند که در شرایط فعلی نحوه فعالیت BTSها باید چگونه باشد و شرایط این سازمان برای هر BTS چیست و مسوول پیاده سازی آیا اپراتور است یا بهره بردار و یا به عنوان مثال سازمان توانیر؟
وی، ادامه داد: زمانی که صحبت از انرژی می شود همیشه پای وزارت نیرو وسط می آید، آیا وزارت نیرو و شرکت برق نمی خواهند به عنوان پایلوت برای BTSهایی که همه مردم از آن استفاده می کنند، وقتی صحبت از انرژی تجدیدپذیر می کند، برای این قسمت ها طرحی ارائه دهد که در تمام کشور قابل اجرا باشد و بتواند این معضل را برطرف کنند؟
رئیس کمیسیون تحول دیجیتال سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، اظهار کرد: وقتی قرار است از 2 تا 4 ساعت قطعی برق برنامه ریزی شده روزانه داشته باشیم، از اولین مسوولی که باید سوال پرسید که چرا برای این برنامه ریزی آماده نیستید، شرکت برق است. آیا یک بیمارستان، یک مدرسه و یا خانه مسکونی باید با یک نگاه، دیده شوند؟ آیا شبکه نباید دارای چند سطح باشد که به عنوان مثال در سطح بالا که مثلا بیمارستان است هیچ وقت برق قطع نشود یا زمان بندی قطع برق منطقه تجاری متفاوت باشد؟
وی، ادامه داد: همه این افراد باید پاسخگو باشند و اینکه پاسخ نمی دهند و توپ را در زمین مصرف کننده یا ساختمان ساز می اندازند باعث تحمیل هزینه بر مردم می شود.
نیرومند، خاطرنشان کرد: همه شرکت ها باید در این قطعی برق هزینه پرداخت کنند و موتور بخرند و پشتیبانی کند و در بازار سیاه سوخت تامین کنند که این چرخه برای مردم هزینه بر است و گروهی باید جلوی این روند را بگیرند.
رئیس کمیسیون تحول دیجیتال سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، اظهار کرد: حداقل هر فرد یک گوشی دارد، اینکه تلفن و اینترنت قطع می شود توجیه پذیر نیست و وزارت نیرو و وزارت ارتباطات به غیر از بحث BTSها باید در مورد صنعت برق و مصرف کننده های برق و فناوری اطلاعات مسوول باشند، وقتی در کارخانه ای برق قطع می شود، یعنی یک خط تولید خاموش می شود، اما وقتی در ذوب آهن برق قطع می شود، یعنی آن موادی که در کوره بوده کامل از بین می رود و در فناوری اطلاعات هم به همین صورت است و داده ها از بین می روند.
نیرومند، خاطرنشان کرد: در نتیجه اولین بحث این است که در پدافند غیرعامل مسوول BTSها مشخص شود و بعد نقش وزارت نیرو و شرکت برق مشخص شود و سپس مردم از پنل خورشیدی و انرژی های تجدیدپذیر استفاده کنند.
وی، گفت: آیا وزارت نیرو نمی خواهد به صورت پایلوت و برای استفاده عموم، از زیرساخت هایی که برای مردم استفاده می شود، استفاده کند تا مردم ببینند اثربخش است و BTS ها موردی هستند که وزارت نیرو می تواند تامین برقش را از طریق انرژی های تجدیدپذیر جبران کند.
انتهای پیام
گفت و گو از زهرا طاهری
افزودن دیدگاه جدید