کدخبر :318340 پرینت
28 فروردین 1404 - 08:41

ببینید | خبر خوش معاون علمی ریاست جمهوری: سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در حوزه نوآوری

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، از انتشار اوراق خاص به ارزش ۲۰ همت و سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری (۱/۲ همت ریال) در حوزه فناوری در راستای تحقق شعار سال سرمایه‌گذاری برای تولید خبر داد.

متن خبر

دکتر حسین افشین، در حاشیه جلسه هیات دولت چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا پیرامون خبر خوش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به فعالان حوزه فناوری در راستای شعار سال، گفت: چند گام اصلی برای شروع را همزمان با سال سرمایه گذاری برای تولید در نظر گرفتیم، اما برنامه‌ریزی‌ها از مهرماه ۱۴۰۳ بود که خوشبختانه همزمان با شعار سال شد.

وی ادامه داد: با بانک اوراق توسعه فناوری توافق کردیم که ارزش آن ۲۰ همت است که برای سرمایه گذاری در این حوزه در سال جدید منتشر می کنیم.

معاون علمی ریاست جمهوری، اظهار کرد: با صندوق توسعه ملی نیز توافق نامه ای انجام دادیم که ۱/۲ همت ریالی، ۱۰۰ میلیون دلاری به صورت ارزی تا سرمایه گذاری در حوزه نوآوری انجام شود.

خبرنگار:زهرا طاهری

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.