گزارشی خواندنی از زندگی فاطمه دانشور، شهرداد روحانی و نادر فقیه زاده
در این مطلب فاطمه دانشور، شهرداد روحانی و نادر فقیه زاده را معرفی کرده و فراز و نشیب زندگی آنها را بررسی می کنیم.
گزارش آگهی/ همیشه افراد موفق زندگی پر فراز و نشیبی داشته و در این راه چالش های متعددی را پشت سر گذاشته اند. بر این اساس زندگی کارآفرینان، هنرمندان یا طراحان ایرانی نیز از این قاعده مستثنی نیست. در این مقاله با فاطمه دانشور، شهرداد روحانی و نادر فقیه زاده آشنا خواهید شد.
نگاهی کوتاه به زندگی یک خانم موفق ایرانی
خانم فاطمه دانشور یکی از کارآفرینان موفق ایرانی است که در شهر تهران دیده به جهان گشود. او پس از کسب مدرک کارشناسی در رشته مدیریت خدمات بهداشتی، به استخدام شرکت ایران خودرو درآمد. با این وجود پس از گذشت مدتی استعفا نامه خود را امضا کرد و به واردات و صادرات اسباب بازی روی آورد. اما این کار به بن بست خورد و در نهایت منجر به ورشکستگی شد.
در همین زمان بود که خانم فاطمه دانشور تصمیم گرفت با دریافت وام، بدهی های خود را پرداخت کند. در این گیر و دار پروژه یک عشق کلید خورده شد و خانم دانشور با مهرداد اکبریان آشنا شد. این زوج خوش فکر در سال 82 و با کمک یکدیگر شرکت سپهر آسیا را تاسیس کرده و به طور جدی وارد بازار کار شدند.
در حال حاضر شرکت سپهر آریا سه معدن در شهرهای سمنان، کرمان و زنجان دارد. علاوه بر این خانم دانشور در فعالیت های خیرخواهانه نیز فعالیت دارند تا سهم کوچکی را در حل مشکلات مردم داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر عبارت "فاطمه دانشور دانشگاه کسب و کار" را در گوگل جستجو کنید.
خانم فاطمه دانشور
شهرداد روحانی، جان دوباره ای به موسیقی بخشید
به جرات می توان گفت که تمام علاقه مندان به موسیقی، حداقل یک بار نام شهرداد روحانی را شنیده اند. موسیقیدان و رهبر ارکستر ایرانی که در سبک کلاسیک خوش درخشید و تحت نظر اساتید بزرگ به یادگیری موسیقی پرداخت. یادگیری پیانو و ویالون در سنین کودکی، راه شهرداد را برای ورود به هنرستان ملی موسیقی هموار کرد. در سن شانزده سالگی اولین قطعه موسیقی خود را به تنهایی تنظیم کرد و در نهایت پس از اتمام هنرستان عازم شهر وین شد. رهبری ارکستر سمفونی رشته انتخابی شهرداد روحانی در هنرستان هنرهای زیبا وین بود که در نهایت دروازه ورود شهرداد به یک دنیای جدید شد. علاوه بر این علاقه شهرداد به موسیقی سبب شد که موسیقی جاز را نیز آموزش ببیند.
به لطف هوش بالای شهرداد روحانی و مهارت او در زمینه موسیقی، کسب بورسیه دانشگاه UCLA لس آنجلس فرصت های زیادی را برای شهرداد فراهم نمود. به طوری که شهرداد عازم کشور آمریکا شد. تحصیل در رشته موسیقی فیلم، زندگی شهرداد را وارد مرحله جدیدی کرد چرا که در همان زمان، به عنوان دستیار رهبری گروه ارکستر COTA در لس آنجلس انتخاب شد. پس از آن رهبری دائمی کنسرت زندگی شهرداد را تغییر داد و به مدت پنج سال در این جایگاه فعالیت نمود.
شهرداد روحانی
پس از گذشت این دوره، ساخت قطعه های مختلف، موسیقی متن چند فیلم معروف و... در کارنامه شهرداد روحانی ثبت شد. با این حال در سال 95 خبری مبنی بر رهبری ارکستر سمفونی تهران با حضور آقای شهرداد روحانی، موجی از شادی و رضایت را برای مردم به ارمغان آورد. پس از این رویداد، شهرداد روحانی به مدت دو سال رهبر کنسرت ارکستر تهران شد. برای اطلاعات بیشتر عبارت "شهرداد روحانی دانشگاه کسب و کار" را در گوگل جستجو کنید.
نادر فقیه زاده نمونه بارز یک ایرانی موفق
جای تعجب است که کسی نام نادر فقیه زاده را نشنیده باشد. طراح مشهور و شناخته شده خودرو بی ام دبلیو که مدتی نیز مدیر یکی از بزرگترین بخش های طراحی این شرکت بود. این طراح موفق خودرو با طراحی چند سری از خودرو بی ام دبلیو توانست مورد تحسین قرار گیرد. با این وجود چند وقت است که خبر جدایی او از این شرکت به گوش می رسد. نادر فقیه زاده با هدف کسب تجارب جدید در این زمینه تصمیم گرفته است تا همکاری خود را با یک شرکت چینی آغاز کند و همچنان در کشور چین فعالیت می نماید. اجازه دهید نگاه دقیق تری به زندگی نادر فقیه زاده داشته باشیم.
نادر فقیه زاده
فقیه زاده متولد سال 1355 در تهران است. پدر فقیه زاده در کنسولگری ایران در آلمان فعالیت داشت. پس از گذشت مدتی، نادر فقیه زاده در سن ده سالگی و به همراه خانواده، به کشور آلمان مهاجرت کرد. فقیه زاده رشته طراحی وسایل نقلیه را در دانشگاه فورتزهایم انتخاب کرد و پس از آن با مدرک کارشناسی ارشد از این دانشگاه فارغ التحصیل شد. پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی از شرکت های بی ام دبلیو و پورشه پیشنهاد همکاری دریافت نمود. با این حال ترجیح داد شرکت بی ام دبلیو را انتخاب نماید.
فقیه زاده در همان سال ها در بخش طراحی خارجی خودرو فعالیت نمود. ولی پس از شش سال به قسمت طراحی داخلی در دپارتمان طراحی بی ام دبلیو منتقل شد. با این حال دو سال بعد، دوباره به نقطه اول همکاری با این شرکت بازگشت. با این حال طراحی خودرو را به صورت جدی از سر گرفت. به لطف فقیه زاده انقلاب بزرگی در سری ششم خودرو بی ام دبلیو اتفاق افتاد. طراحی نسل ششم از سری هفتم بی ام دبلیو نیز با تلاش و همت نادر فقیه زاده انجام شد و در نهایت به عنوان لوکس ترین مدل خودرو انتخاب شد. برای اطلاعات بیشتر عبارت "نادر فقیه زاده دانشگاه کسب و کار" را در گوگل جستجو کنید.
دانشگاه کسب و کار، وب سایتی برای موفقیت
دانشگاه کسب و کار وب سایتی برای علاقه مندان به موفقیت و کارآفرینی است که تلاش کرده با جمع آوری مطالب جدید و کاربردی، گام موثری را در پیشرفت جوانان و علاقه مندان بردارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا مطالعه مقالات مشابه می توانید به وب سایت دانشگاه کسب و کار مراجعه کنید.
منابع: businessuni.net ،economist.com، bloomberg.com
انتهای پیام
دیدگاهها
افزودن دیدگاه جدید