کدخبر :278027 پرینت
13 اسفند 1401 - 00:40

وزیر ارتباطات: ایران ظرفیت‌های ویژه‌ای در توسعه پلت‌فرم‌های بومی دارد

وزیر ارتباطات در دیدار با دبیرکل سازمان همکاری های اقتصادی D8، گفت: ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بویژه توسعه پلت‌فرم‌های بومی دارد که روزانه میلیون ها کاربر در آنها فعالیت دارند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، ایسیاکا عبدالقادر امام - دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی D۸، با عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در وزارت ارتباطات دیدار کرد. زارع پور در این دیدار با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بویژه توسعه پلت‌فرم‌های بومی دارد روزانه میلیون ها کاربر در آنها فعالیت دارند.

وی همچنین با تشریح توانمندهای فضایی کشورمان در صنعت فضایی، افزود: ایران جزو کشورهایی به شمار می رود که چرخه کامل صنعت فضایی را دارد و هم اکنون به دانش طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره های بومی و تحلیل داده های فضایی رسیده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاری دانش و توسعه همکاری در صنعت فضایی، ارتباطات و فناوری اطلاعات با کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی D۸ خبر داد.

ایسیاکا عبدالقادر امام، دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی D۸ نیز در این دیدار با بیان اینکه ایران یکی از کشورهای پیشرفته منطقه در علوم و فنون مختلف است و در سازمان D۸ نیز نقش کلیدی و محوری دارد، گفت: باتوجه به پیشرفت‌های ایران در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، از پیشنهاد برگزاری اجلاس وزرای ارتباطات کشورهای عضو سازمان همکاری های اقتصادی D۸ در ایران بسیار خرسندم.

[node:title]

با موافقت عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات در جلسه با دبیرکل سازمان همکاری های اقتصادی D8، مقرر شد اجلاس وزرای ICT کشورهای عضو این سازمان سال آینده در ایران برگزار شود. اکبر قنبرپور - رییس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام- هم توضیحاتی را پیرامون امکانات و موقعیت این منطقه ویژه، ارایه کرد و از آمادگی این منطقه برای اختصاص بخشی به عنوان منطقه ویژه اقتصادی D۸ در منطقه پیام خبر داد که مورد استقبال دبیر کل این سازمان قرار گرفت.

گفتنی است، سازمان همکاری‌های اقتصادی D۸ متشکل از هشت کشور اسلامی در حال توسعه شامل ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، مصر و نیجریه است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.