کدخبر :271907 پرینت
09 شهریور 1401 - 09:26

خوانساری: برقراری عدالت ارتباطی با اجرای پروژه ابر یکپارچه توزیع شده محقق می‌شود

رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: با بهره‌برداری پروژه ابر یکپارچه توزیع‌شده سراسری، علاوه بر این که سرعت و کیفیت دسترسی به داده‌ها در کشور افزایش می‌یابد، ترافیک ارتباطی از پایتخت به کل کشور توزیع می‌شود و مردم می‌توانند از نزدیک‌ترین نقطه به محل سکونت‌شان نسبت به دریافت خدمت اقدام نمایند و این مهم عدالت ارتباطی را به همراه دارد.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، در مراسم «افتتاح پروژه‌های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات» که روز سه شنبه هشت شهریورماه سال جاری با حضور وزیر ارتباطات، رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی و معاونان و مدیران وزارت ارتباطات و مدیران بخش خصوصی  در سالن شهید قندی وزارت ارتباطات برگزار شد؛ ابتدا پروژه «بهره‌برداری عملیاتی از  خدمات ابر  یکپارچه توزیع شده سراسری» با حضور یک شرکت دانش بنیان بصورت عملیاتی به طور رسمی افتتاح شد.

در ادامه  این مراسم، محمد خوانساری، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» توسط مقام معظم رهبری در تشریح بهره‌برداری پروژه‌های سازمان فناوری اطلاعات گفت: استفاده عملیاتی از ظرفیت ابر یکپارچه توزیع‌ شده سراسری و آغاز به کار اپراتورهای خدمات رسان کسب و کارها(PGSB)، پروژه‌هایی هستند که با توجه به اهمیت اشتغالزایی، لزوم افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به مردم و در نهایت توسعه سهم اقتصاد دیجیتال در کشور مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به این که بارورسازی ابری، متعلق به تفاهمی است که در دولت قبل شکل گرفته بود و در این دولت بارش نهایی صورت گرفته است در تشریح جزییات پروژه نخست اظهار داشت:  بهره‌برداری عملیاتی از ظرفیت ابر یکپارچه توزیع شده سراسری در حالی صورت می‌گیرد که دو لایه ابر توزیع‌ شده در هفت استان آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، فارس، قم، البرز، تهران و اصفهان ایجاد شده است. با بهره‌برداری این پروژه‌ها، علاوه بر این که سرعت و کیفیت دسترسی به داده‌ها در کشور افزایش می‌یابد، ترافیک ارتباطی از پایتخت به کل کشور توزیع می‌شود و مردم می‌توانند از نزدیک‌ترین نقطه به محل سکونت‌شان نسبت به دریافت خدمت اقدام نمایند و این مهم عدالت ارتباطی را به همراه دارد.

استفاده عملیاتی از ظرفیت ابر یکپارچه توزیع‌ شده سراسری و آغاز به کار اپراتورهای خدمات رسان کسب و کارها(PGSB)، پروژه‌هایی هستند که با توجه به اهمیت اشتغالزایی، لزوم افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به مردم و در نهایت توسعه سهم اقتصاد دیجیتال در کشور مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

در ادامه این مراسم، دو شرکت نوآوران توسن و سیتاد از رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان اپراتورهای خدمت رسان کسب و کارها(PGSB)  مجوز دریافت کردند.

خوانساری در تشریح جزییات مجوزها گفت: خدماتی مانند احراز هویت و احراز مالکیت در مواردی چون خانه و خودرو، از جمله خدماتی هستند که لازم است در قالب خدمات ارزش افزوده به کسب و کارها ارایه شود. لذا با توجه به این که دولت می‌بایست به جای خدمت‌رسانی مستقیم در نقش ناظر و تنظیم‌گر وارد کار شود، به دو شرکت خصوصی در قالب اپراتور خدمات‌رسان به کسب و کارها در قالب بازارچه API مجوز اعطا شد که امیدواریم بتوانند ضمن به کارگیری ابتکار و خلاقیت با ترکیب‌بندی خدمات جدید، طعم شیرین فناوری را به مردم بچشانند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.