کدخبر :270242 پرینت
18 تیر 1401 - 11:11

لزوم توسعه و تعمیق فعالیت‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: از آنجا که بنیاد ملی بازی های رایانه ای تنها نهاد حاکمیتی محسوب می‌شود که در این حوزه به طور تخصصی ایفای نقش می‌کند، توسعه و تعمیق فعالیت های آن از اهمیت خاصی برخوردار است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، نخستین جلسه هیأت امنای بنیاد ملی بازی های رایانه‌ای در دوره جدید برگزار شد.

محمدمهدی اسماعیلی در این جلسه گفت: از آنجا که بنیاد ملی بازی های رایانه ای تنها نهاد حاکمیتی محسوب می‌شود که در این حوزه به طور تخصصی ایفای نقش می‌کند، توسعه و تعمیق فعالیت های آن از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی با اشاره به پژوهش مرکز تحقیقات صداوسیما و پیمایش ملی مصرف بازی های رایانه ای تاکید کرد: بر اساس پژوهش های صورت گرفته آمار استفاده از بازی های رایانه ای در کشور رو به افزایش است و طبق پیمایش انجام شده توسط بنیاد، سال ۱۳۹۸ بیش از ۳۲ میلیون «بازی کننده» در ایران وجود دارد.

اسماعیلی ادامه داد: تصدی گری یکی از آسیب های جدی است که همواره نهادهای فرهنگی را تهدید می کند و بنیاد ملی بازی های رایانه ای با توجه به ظرفیت های بالایی که در حوزه درآمدزایی دارد می تواند با برنامه‌ریزی مناسب از گزند این آسیب در امان بماند.

اهمیت تقویت حوزه اطلاع‌رسانی 

وی در ادامه بر تقویت حوزه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی بازی های رایانه‌ای تاکید کرد و گفت: ارتقای سطح کیفی و کمی حوزه اطلاع‌رسانی اقدامات و تولیدات بنیاد ملی بازی های رایانه ای از اهمیت به سزایی برخوردار است و در این راستا همیاری بیشتر مسئولان سازمان صداوسیما در این زمینه موثر است.

تصدی گری یکی از آسیب های جدی است که همواره نهادهای فرهنگی را تهدید می کند و بنیاد ملی بازی های رایانه ای با توجه به ظرفیت های بالایی که در حوزه درآمدزایی دارد می تواند با برنامه‌ریزی مناسب از گزند این آسیب در امان بماند.

رویدادهای بین المللی بهترین فرصت معرفی تولیدکنندگان داخلی 

همچنین حجت‌الاسلام قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این جلسه بر اهمیت حضور نمایندگان کشور در رویدادهای جهانی بازی های رایانه ای اشاره کرد و افزود: محافل بین‌المللی بازی های رایانه ای بهترین فرصت برای معرفی بهترین تولیدات این حوزه به شمار می رود و در این زمینه باید شرایط حضور بازی سازان ایرانی تسهیل شود.

وی افزود: همچنین باید شرایطی فراهم شود تا چرخه اقتصادی بازی های رایانه ای داخلی به ثبات و آرامش نسبی برسد تا بازی سازان خوش فکر داخلی بدون کمترین دغدغه دست به خلق بازی های درجه یک بزنند.

حجت الاسلام قمی در پایان ضمن اعلام آمادگی سازمان تبلیغات اسلامی برای همکاری و حمایت از تولید بازی های فاخر گفت: بازی های رایانه ای باید جریان ساز باشد و منجر به فعال سازی بخش خصوصی در عرصه تولید و نشر بازی های مبتنی بر فرهنگ اسلامی ایرانی شود.

مهدی صرامی رئیس هیئت مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای نیز در این جلسه گفت: امیدواریم در دولت مرمی از تمام ظرفیت‌ نهادها برای حمایت از ایفای نقش این بنیاد در حوزه ساماندهی وضعیت فروشگاه های مجازی بازی‌های رایانه ای استفاده شود.

وی تصریح کرد: فروشگاه های مجازی باید ملزم شوند تا رده بندی سنی تمام بازی ها از جمله بازی های موبایلی را نمایش دهند. رده بندی سنی باید در هر فروشگاهی که مردم بازی را تهیه می کنند توسط فروشگاه ها نمایش داده شود. در غیر این صورت بخشی از زحماتی که در بنیاد برای نظارت بر بازی های رایانه ای و رده بندی سنی کشیده می شود به هدر می رود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیشنهاد می کنم موضوع تولید بازی های تاریخی و تمدنی ایران در این دوره جدی گرفته شود. تولید بازی های تمدن ساز با همکاری بنیاد ملی بازی های رایانه ای و وزارت آموزش و پرورش باعث تعمیق هویت اسلامی ایرانی دانش آموزان می‌شود.

همچنین سیدصادق پژمان، مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای در این جلسه گزارشی از عملکرد این بنیاد در سال های اخیر ارائه کرد.

گفتنی است، در پایان این جلسه احکام اعضای جدید هیات امنای بنیاد ملی بازی های رایانه ای از سوی وزیر فرهنگ اهدا شد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.