کدخبر :2699 پرینت
06 خرداد 1391 - 20:38

رئیس سازمان فناوری اطلاعات خبر داد: توسعه‎ی همکاری‎های بین المللی بر اساس منافع ملی

متن خبر

توسعه هدفمند و هوشمندانه تعاملات با کشورها، نهادها و مجامع بین المللی در حوزه فناوری اطلاعات بر پایه منافع و مصالح ملی از جمله راهبردهای 14 گانه تعریف شده برای توسعه فناوری اطلاعات در کشور است.

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران، مهندس علی حکیم جوادی در نشست خبری خود که به منظور تشریح دستاوردهای اجلاس جامعه اطلاعاتی برگزار شد، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بر همین اساس و به منظور شناسایی مجامع بین المللی و حضور پرنگ در تصمیم سازی های این حوزه، برنامه های گسترده ای در سازمان فناوری اطلاعات ایران تدوین شده است.

وی افزود: در این راستا و در ابتدای سال جاری،‌ هفتمین نشست "شورای بین الدولی برنامه اطلاعات برای همه" در مقر یونسکو در پاریس، برگزار شد و هیات ایرانی علی رغم حضور جدید خود،‌موثر حاضر شد و پیشنهادهای ایران مورد پذیرش اعضای این شورا قرار گرفت.

وی افزود: این شورا پنج هدف عمده را دنبال می کند که بحث اخلاق در فضای فناوری اطلاعات،‌امنیت و آموزش برای همه از موضوعات مطرح در این شورا می باشد.

وی با بیان این مطلب که امیدواریم با حضور پررنگ در این نشست بتوانیم نقش اساسی در تصمیم سازی ها در یونسکو داشته باشیم خاطرنشان کرد: عدم حضور در این اجلاس سبب می شود برخی مصوبه ها که جزو علاقه مندی های ایران نمی باشد،‌ عملیاتی شود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به برگزاری اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی در کشور سویس گفت: در این دوره از اجلاس مقام های عالی رتبه کشورهای دنیا در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت داشتند.

وی ادامه داد: در روز نخست این اجلاس، یکی از جوایز خط عمل  با عنوان "همکاری های منطقه ای و بین المللی" به ایران اختصاص پیدا کرد که به گفته مجری این برنامه،‌مهمترین جایزه اجلاس 2011 به ایران اختصاص یافت.

وی تاکید کرد: اقدام های صورت گرفته در زمینه یکپارچه سازی و حضورشرکت هماهنگ دستگاه های فعال در این حوزه در ایران،‌ در اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی،‌یکی از دلایل انتخاب ایران به عنوان کشئر برگزیده محسوب می شود.

علی حکیم جوادی تصریح کرد: در روز نخست این اجلاس،‌ ایران جزء معدود کشورهایی بود که در آن سخنرانی کرد و محدودیت در دسترسی مردم به اطلاعات به دلیل تحریم ها،‌حاکمیت اینترنت و حفظ حریم خصوصی و جلوگیری از حملات سایبری که به نظر می رسد کار هکرهای فردی نبوده بلکه توسط برخی کشورها به صورت سازمان یافته انجام می شود، از جمله موضوعاتی بود که در این اجلاس از سوی هیات ایرانی مطرح و مورد استقبال بسیاری از کشورها قرار گرفت.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.