کدخبر :2650 پرینت
02 خرداد 1391 - 13:55

1450 سایت و وبلاگ توسط طلاب و روحانیون اداره می شود

متن خبر

قائم‌ مقام حوزه های علمیه برادران و مدیر حوزه های علمیه خواهران ضمن بازدید از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، حضور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای عالی فضای مجازی را فرصتی مهم برای تامین دغدغه های مقام معظم رهبری عنوان کرد.

 به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی در حاشیه بازدید از بخش‎‌های مختلف این مرکز گفت: خوشبختانه ظرفیتهای عظیمی در مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وجود دارد که برای هدایت و نقش‎‌آفرینی سالم در فضای مجازی قابل اتکا است.
 

دیجیتال


وی خاطر نشان ساخت: حوزه های علمیه آمادگی دارد با تشکیل اتاق های فکر فضای مجازی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را برای تنظیم سند راهبردهای نظام در فضای مجازی و ارائه این سند به شورای عالی فضای مجازی یاری نماید.

عضو جامعه مدرسین افزود: دنیا در فضای مجازی و به کارگیری ابزارهای رسانه‌‎ای علاوه بر اینکه سابقه بیشتری نسبت به ایران دارد، از امکانات بسیار زیادی در این حوزه برخوردار است؛ بنابراین اینکه مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با برخورداری از امکانات محدود نسبت به سایر کشور جهان توانسته است تلاشهای قابل قبولی ارائه دهد، بیانگر حضور هوشمند و هدفدار این مرکز در فضای مجازی است.

وی تصریح کرد: به طور قطع هدایت حرکتهای محتوایی در فضای سایبر جای تقدیر دارد و تعامل حوزه‌های علمیه با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باعث هم افزایی هر چه بیشتر نهادهای فرهنگی در فضای مجازی خواهد شد.

رئیس حوزه های علمیه خواهران با اشاره به تشکیل شورای عالی فضای مجازی توسط مقام معظم رهبری گفت: راه اندازی شورای عالی فضای مجازی توسط مقام معظم رهبری، بیانگر اهتمام ویژه ایشان به محیط سایبر است که در همین راستا حوزه های علمیه آمادگی دارد با تشکیل اتاقهای فکر از نقش آفرینی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان یکی از اعضای موثر شورای عالی فضای مجازی حمایت کند.

وی با تاکید بر ضرورت حضور موثر مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فرآیند تصمیم سازی شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: حوزه های علمیه توان همکاری با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را برای تنظیم سند راهبردی فضای مجازی و ارائه آن از سوی وزارت ارشاد به شورای عالی فضای مجازی با هدف پیاده سازی منویات مقام معظم رهبری دارد.

قائم مقام حوزه های علمیه برادران خاطر نشان ساخت: هم اکنون 150 پایگاه اینترنتی و 1300 وبلاگ توسط طلاب و فارغ التحصیلان حوزه های علمیه برادران و خواهران مدیریت می شوند.

لازم به ذکر است در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین آقامیری؛ مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران و نماینده سازمان تبلیغات اسلامی در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، حجت الاسلام مولایی؛ مدیر مرکز ارتباطات و توسعه همکاریهای حوزه های عملیه خواهران، حجت الاسلام حق پرست؛ مدیر مرکز آموزش‌های غیرحضوری حوزه‌های علمیه خواهران ، حجت الاسلام یحیایی؛ مسئول دفتر نماینده شورای عالی حوزه های علمیه در هیات نظارت بر مطبوعات و خبرگزاریها و مهندس طائی زاده؛ مدیر دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات حوزه های علمیه خواهران حضور داشتند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.