آغاز به کار نمایشگاه تلکام ۲۰۲۱ بدون مراسم افتتاحیه رسمی و سخنرانی
بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی مخابرات، فناوری اطلاعات و راه حلهای نوآورانه (ایران تلکام ۲۰۲۱) در حالی از صبح امروز دوم دی ماه ۱۴۰۰ برخلاف دورههای گذشته بدون مراسم افتتاحیه رسمی و سخنرانی مقامات مسوول آغاز به کار کرد که تشکلهای اصلی برگزار کننده نمایشگاه تلکام همچون اتحادیه/سندیکای صنعت مخابرات ایران در این نمایشگاه حضور نیافتهاند.
به گزارش خبرنگار سیتنا، بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی مخابرات، فناوری اطلاعات و راه حلهای نوآورانه، بدون مراسم افتتاحیه رسمی و سخنرانی مقامات مسوول در حوزهی ارتباطات و فناوری اطلاعات، آغاز به کار کرد.
این نمایشگاه که با شعار «تحول دیجیتال و توسعه پایدار» و با هدف تعامل با بازیگران حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور و با ارائهی محصولات متنوع و سرویسهای مختلف ارتباطی اپراتورها، در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در حال برگزاری است، در نخستین روز برپایی شاهد بازدید تنی چند از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و پیشکسوتان حوزهی ارتباطات و فناوری اطلاعات بود.
این نمایشگاه بین المللی همزمان با سال تولید، پشتیبانیها و مانع زدائیها در فضایی به وسعت تقریبی ۱۰ هزار مترمربع و با حضور گروه شرکت مخابرات ایران، همراه اول، ایرانسل، مبین نت و تعدادی از شرکتهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و برخی از شرکتهای دانش بنیان در حال برگزاری است.
این نمایشگاه از امروز دوم دی ماه آغاز به کار کرد و تا پنجم دی ماه از ساعت 8 صبح تا 15 در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران، ادامه دارد.
مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات در نشست خبری همزمان با نخستین روز برپایی این نمایشگاه ضمن بررسی و تشریح راهبردهای فناوری در کلان روندهای بینالمللی تصریح کرد: جایگاه کشورمان در جهان از نظر شاخصهای توسعه ICT مناسب نیست و به حرکت درآمدن ریل فعالیت مخابرات و حمایت از آن نقش زیادی در بهبود رتبه کشورمان در سطح فراملی خواهد داشت.
سلطانی گفت: در بخش ارتباطات تعادل بین درآمد و هزینه بسیار مهم است و در تمام کشورهای توسعه با حمایت دولت این بخش به ویژه ثابت به تعالی و پیشرفت می رسد. دولت ها با توجه به اهمیت بخش ثابت، خط اعتباری ویژه را برای شرکت مادر تخصصی خود باز می کنند چون بخش ثابت دیربازده و در عین حال بسیار استراتژیک است.
وی ادامه داد: تغییر تعرفهها در هزینههای نگهداری در شورای رقابت تصویب شده و در حال حاضر در مرحله کارشناسی برای تصویب در سازمان تنظیم مقررات است. با این مصوبه حداقل هزینه نگهداری تلفن ثابت برای جلوگیری از زیان دهی مخابرات میسر خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مخابرات اعلام کرد: شرکت مخابرات ایران بر اساس نقشه راه خود، یک سند راهبردی دارد که با وجود مشکلات اقتصادی آن را پیادهسازی میکند. با همافزاییهای ایجادشده در دولت سیزدهم و حمایت از شرکت مخابرات، عقبماندگیهای نقشه راه مخابرات از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ به صورت کامل جبران خواهد شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید