تکلیف اپراتورهای تلفن همراه برای انسداد سیمکارتهای مجهولالهویه یا مجهولالمالک
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: اپراتورهای تلفن همراه باید هویت صاحبان متقاضیان سیم کارتها را به صورت کامل احراز و آدرس دقیق پستی و اثر انگشت واضح و منجّز از متقاضیان سیم کارت اخذ کنند و مقرر شد تا اپراتورهای تلفن همراه سیم کارتهای نامعتبر را شناسایی و بلافاصله مسدود کنند.
به گزارش سیتنا به نقل از قوه قضاییه، علی دیزجی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در کمیته تخصصی پیشگیری از جرایم فضای مجازی بر لزوم اطلاع رسانی به عموم شهروندان در خصوص آسیبهای فضای مجازی تاکید کرد و گفت: یکی از مهمترین راهبردهای موثر برای کاهش و پیشگیری از آسیبها و جرایم فضای مجازی، آموزش و ارتقاء آگاهیهای عمومی شهروندان در فضای مجازی است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: برخی از افراد سودجو و کلاهبردار از سیمکارتهای مجهولالهویه یا مجهولالمالک به اشکال مختلف در بستر فضای مجازی سواستفاده میکنند؛ به نحوی که تعداد زیادی از پروندههای محاکم قضایی مربوط به جرایم مرتبط با سواستفاده از سیمکارتهای تلفن همراه است؛ لذا بهمنظور پیشگیری وضعی از این دسته از جرایم لازم است اقداماتی در دستور کار اپراتورها برای پیشگیری از این نوع جرایم قرار گیرد.
وی در ادامه گفت: اپراتورهای تلفن همراه باید هویت صاحبان متقاضیان سیم کارتها را به صورت کامل احراز و آدرس دقیق پستی و اثر انگشت واضح و منجّز از متقاضیان سیم کارت اخذ کنند و مقرر شد تا اپراتورهای تلفن همراه سیم کارتهای نامعتبر را شناسایی و بلافاصله مسدود کنند.
دیزجی بیان کرد: در خصوص اتباع بیگانه ترتیبات خاصی علاوه بر موضوعات فوقالذکر رعایت شود تا امکان ارتکاب جرایم مرتبط، از آنان سلب شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران همچنین بر ضرورت اطلاعرسانی مستمر در خصوص ارتقاء آگاهی عموم شهروندان از شیوههای کلاهبرداری در فضای مجازی و نیز عواقب احتمالی واگذاری سیم کارت به اشخاص دیگر و راهکارهای جلوگیری از سواستفاده از سیم کارت افراد تاکید کرد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید