افزایش حمایت از شرکتهای خلاق حوزه علوم شناختی
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی از استارتاپ ها و شرکتهای خلاق برای تولید و توسعه محصولات و خدمات شناختی حمایت میکند.
به گزارش سیتنا، این ستاد در چارچوب اهداف و سیاست ها و برای ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی از استارتاپ ها و شرکتهای خلاق برای تولید و توسعه محصولات و خدمات شناختی حمایت میکند.
براساس این سیاست از استارتاپ ها و شرکت های خلاقی حمایت خواهند شد که دارای ایده نوآورانه و مسئله محور در زمینه علوم و فناوری های شناختی، تیم کامل و مدل کسب و کار بوده و نیازمند سرمایه در مراحل بذرمایه باشند.
حمایت از استارتاپ ها و شرکت های خلاق شناختی شامل حمایت از خدمات پیششتابدهی، شتابدهی، سرمایه مرحله بذرمایه، تسهیل جذب سرمایه گذاری، حمایت در قالب یارانه فروش، حمایت برای اخذ مجوز و استانداردهای لازم خواهد بود. خدمات شتابدهنده/ مراکز رشد شامل منتورینگ، فضای کار اشتراکی، مشاوره مدل و طرح کسب و کار، مشاوره فنی، مشاوره علمی، خدمات مستندسازی فناوری و خدمات حقوقی و مالکیت فکری است.
حمایت مالی از استارتاپ ها و شرکت های خلاق در مرحله بذرمایه برای طراحی و پیادهسازی محصول اولیه است و از طریق شتابدهنده یا مرکز رشد به تیمها پرداخت خواهد شد و حمایت از تنظیم طرح کسب و کار برای ارائه به سرمایه گذاران خطرپذیر برای استارتاپ ها و شرکت های خلاقی که از مرحله بذرمایه عبور کرده اند از طریق شتابدهنده یا مرکز رشد صورت می گیرد.
ستاد توسعه علوم شناختی در چارچوب این سیاست حمایتی، یارانه فروش را برای تیم هایی در نظر گرفته است که از مرحله بذرمایه عبور کرده و وارد بازار شده اند و یارانه فروش روی محصولات با درصد کارشناسی شده ستاد، از طریق حمایت از خریدار اعمال خواهد شد.
حمایت از انجام تحقیقات مورد نیاز برای ارتقاء محصول پس از تایید ستاد در قالب یک پایاننامه کارشناسی ارشد و یا دکتری زیر نظر یکی از اعضای هیأت علمی مورد تأیید ستاد انجام می شود.
دست اندرکاران استارتاپ ها و شرکت های خلاق می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به بخش آیین نامه ها در سایت این ستاد مراجعه کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید