کدخبر :2558 پرینت
28 اردیبهشت 1391 - 10:23

ماجرای‌ پیامک 100 میلیونی‌ برای‌ خرید مسکن

متن خبر

دنیای اقتصاد نوشت: یک شرکت سرمایه‌گذار در حوزه تامین مالی طی چند روز گذشته با ارسال پیامک به ساکنان تهران اعلام آمادگی کرده، وام کلان برای خرید مسکن در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.

به گزارش سیتنا، این شرکت در پیامک خود به گونه‌ای اطلاع‌رسانی کرده که مخاطب پیامک مجبور شود از طریق شماره تلفنی که در متن پیامک اعلام شده، با شرکت تماس بگیرد.

پیگیری «دنیای اقتصاد» در‌این باره حاکی است:‌ این شرکت به متقاضیان بازار خرید مسکن در تهران و شهرهای واقع در شمال، وام خرید به مبلغ 100 تا 200 میلیون تومان با بهره ماهانه 5/2 درصد پرداخت می‌کند و بازپرداخت وام‌های دریافتی از سوی گیرنده‌های وام در حداقل زمان یعنی 4 ماه و حداکثر زمان 2 ساله صورت می‌گیرد.

پیامکی که هفته جاری با عنوان «تامین وام در قبال سند مسکونی» به برخی از تهرانی‌ها ارسال شده است، حاکی از‌ این خبر است که شرکت سرمایه‌گذار مذکور که وابستگی به هیچ سازمان یا ارگانی ندارد سعی دارد با پرداخت وام‌های خرید مسکن، کمبود نقدینگی آن دسته از خریداران مسکن را که ارزش ملک آنها بیش از 200 میلیون تومان است را فراهم کند و در ازای‌این وام ماهانه 5/2 درصد سود دریافت کند.

یکی از مشاوران ‌این شرکت که پاسخگوی متقاضیان گیرنده وام است، اظهار کرد: اقساط وام‌های در نظر گرفته شده (از 100 تا 200 میلیون تومان) به طور کوتاه مدت، 4 ماهه و به صوت بلند مدت 2 ساله است. متقاضی‌ای که وام را با شرایط باز پرداخت 4 ماهه انتخاب کند به طور کلی باید 10 درصد سود، یکساله را با 30 درصد سود و همچنین 2 ساله را با 60 درصد سود به ‌این شرکت باز پرداخت کند.

نکته مثبتی که شرکت مذکور برای گیرنده‌های وام عنوان کرده ‌این موضوع است که وام خرید فقط در ضمن عقد معامله خرید واحد یا ملک مورد نظر پرداخت نمی‌شود، بلکه اگر خریدار واحدی را از قبل خریده باشد و حالا به هر دلیلی با کمبود نقدینگی رو به رو شده باشد یا‌ اینکه به شخص دیگری برای تامین مبلغ خرید ملکش بدهکار باشد، می‌تواند با ارائه سند ملک به شرکت از ‌این نوع وام استفاده کند.

از طرف دیگر‌ این شرکت در ازای وامی‌که در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد، شرط کرده که ملک وام گیرنده نباید در رهن بانک و سندش باید آزاد باشد تا وی بتواند یک وکالت بلاعزل برای فروش ملک را تنظیم کند، تا اگر گیرنده وام از عهده پرداخت اقساط برنیامد، شرکت وام دهنده بتواند با فروش یا تصاحب ملک، خسارت خود را جبران کند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.