کدخبر :252594 پرینت
02 دی 1399 - 09:38

اعتبار 1000 میلیارد تومانی جهت بهبود زیرساخت‌های ارتباطی سیستان و بلوچستان اختصاص یافت (+فیلم)

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: به دنبال جبران عقب ماندگی استان سیستان و بلوچستان در زمینه ضعف زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی از سازمان برنامه و بودجه درخواست یک هزار میلیارد تومان اعتبار را داشتیم که در این زمینه مساعدت های لازم انجام شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، محمدجواد آذری جهرمی در نشست علنی امروز (سه شنبه 2 دی ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان پاسخ به سوال حبیب الله دهمرده نماینده زابل، زهک، هیرمند و هامون در مجلس گفت: اکنون از مجموع ۳۹ هزار و ۵۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار، حدود ۳۵ هزار روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند و چهار هزار روستای دیگر باقی مانده است؛ در تلاشیم برنامه اتصال این روستاها تا پایان امسال تکمیل شود.

وی با اشاره به استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: استاندارد اتصال روستاهای این استان به شبکه ملی اطلاعات، کمتر از متوسط کشوری است.

وزیر ارتباطات گفت: تاکنون ۱۲ هزار کیلومتر شبکه فیبر نوری بین شهری در این استان اجرایی شده که هفت هزار و ۳۰۰ کیلومتر از سوی شرکت مخابرات و چهار هزار و ۷۰۰ کیلومتر نیز در دولت «تدبیر و امید» بوده است.

وی تاکید کرد: ‌سیستان و بلوچستان به بیش از این ظرفیت برای فیبر نوری نیازمند است، زیرا از مجموع هفت هزار و ۴۰۰ روستای دارای سکنه این استان، ۳ هزار و ۴۰۰ روستا بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارد، اما هدفگذاری قانون که بر مبنای آن به این وزارتخانه بودجه می‌دهد، بر مبنای جمعیت بالای ۲۰ خانوار است.

آذری‌جهرمی خاطرنشان‌کرد: در هیچ استانی چنین شکاف در بین روستاهای بالا و زیر ۲۰ خانوار آن وجود ندارد.

استان سیستان و بلوچستان در زمینه اتصال به شبکه ملی اطلاعات و بهره مندی از زیرساخت های ارتباطی از تراز ملی پایین تر است، البته در این دولت حدود 4700 کیلومتر فیبر نوری در این استان کشیده شده، اما براساس قوانین بالادستی روستاهای بالای 20 خانوار کشور باید به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند که در این استان همه این روستاها و در همه کشور هنوز این اتفاق نیفتاده است.

وی افزود: ما درخواست بودجه یک هزار میلیارد تومانی را برای جبران عقب ماندگی سیستان و بلوچستان داشتیم که در این زمینه مساعدت های لازم انجام شد و بنده طی سفر 10 روزه به استان به صورت ویژه و با برنامه عملیاتی و با تقسیم بندی بخش های مختلف، برنامه جدی برای بهبود شرایط و جبران مشکلات استان سیستان و بلوچستان خواهیم داشت، اما یکی از چالش های پیش روی ما عدم اتصال بخشی از روستاهای منطقه به شبکه برق است، که البته این موضوع نیز قطعاً مورد توجه نماینده محترم قرار دارد و ما نیز در روند انجام عملیات احداث زیرساخت های ارتباطی به روش های مختلف این مشکل را مرتفع می کنیم.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه براساس زمان بندی تا اردیبهشت ماه عملیات فیبر نوری در استان سیستان و بلوچستان به مرز قابل قبولی خواهد رسید، گفت: پراکندگی روستاهای بالای 20 خانوار استان سیستان و بلوچستان در سطح کشور کم نظیر است و شرایط خاصی را برای ما ایجاد کرده و تلاش می کنیم طبق برنامه عملیاتی پیش بینی شده و با وجود مسائلی که شیوع کرونا ایجاد کرده است، احداث فیبر نوری و اتصال به شبکه ملی اطلاعات با کمترین مشکل انجام شود.

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.