قطعی گسترده خدمات مختلف فیسبوک در اطراف جهان
فیسبوک روز چهارشنبه شدیدترین قطعی خدمات خود در تاریخ خود را تجربه کرد به طوری که بیشتر خدمات کلیدی این شبکه برای کاربرانی در سراسر جهان از دسترس خارج شد.
به گزارش سیتنا به نقل از بی بی سی، آخرین باری که فیسبوک دچار اختلالی در این ابعاد شد در سال ۲۰۰۸ بود زمانی که ۱۵۰ میلیون کاربر داشت. این شبکه اکنون ماهانه ۲.۳ میلیارد کاربر در جهان دارد.
محصول اصلی فیسبوک، دو اپ پیام رسان آن و سایت اینستاگرام آن جملگی تحت تاثیر قرار گرفتند. علت این اختلال هنوز علنی نشده است.
فیسبوک در بیانه ای گفت: "ما آگاهیم که بعضی از مردم درحال حاضر در دسترسی به خانواده اپ های فیسبوک مشکل دارند. برای حل این مشکلات در اسرع وقت تلاش می کنیم."
این شرکت در واکنش به شایعات در سایر شبکه های اجتماعی گفت که این قطعی سرویس ناشی از "دی دی او اس" (حمله سایبری گسترده منع خدمات) نیست.
تخمین ها حاکی است که مشکل در ساعت ۱۶:۰۰ به وقت گرینویچ در روز چهارشنبه شروع شد.
هرچند به نظر می رسید صفحه فیسبوک باز می شود اما کاربران گزارش دادند که نمی توانند چیزی پست کنند.
کاربران اینستاگرام قادر نبودند پست های تازه را ببینند. نسخه دسکتاپ پیام رسان فیسبوک کار نمی کرد - اما به نظر می رسید که امکان ارسال پیام در اپ تلفن آن وجود داشته باشد هرچند گاهی عکس ها در آن ظاهر نمی شد. واتس اپ، دیگر پیام رسان فیسبوک، مشکل مشابهی را تجربه کرد.
گروهی به نام "داون دیتکتور" خبر داد که این مشکلات جهانی بوده است.
این قطعی سرویس درحالی رخ می دهد که بعضی قانونگذاران در آمریکا و سایر کشورها درحال بررسی این موضوع هستند که آیا باید شرکت های بزرگ فناوری از جمله فیسبوک را به بخش های کوچکتر و مستقل تقسیم کرد یا نه.
سناتور دمکرات الیزابت وارن که برای کسب نامزدی حزب دمکرات در انتخابات ریاست جمهوری تلاش می کند به نیویورک تایمز گفت: "ما باید این نسل از شرکت های بزرگ فناوری را از اعمال قدرت سیاسی برای شکل دادن به مقررات به نفع خود و اعمال قدرت اقتصادی برای نابود کردن یا خریداری همه رقبای بالقوه منع کنیم."
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید