محتواهای تکاندهنده؛ دردسر تازه فیسبوک
شبکه فیسبوک با شکایت جمعی از کارکنانش روبرو شده که به دلیل سر و کار داشتن دائم با تصاویر و ویدیوهای زننده و تکاندهنده دچار عارضهای روانی شدهاند.
به گزارش سیتنا به نقل از دویچه وله، شبکه اجتماعی فیسبوک در آمریکا با شکایاتی روبرو شده که کاستیها در حفاظت از کارکنان در برابر پیامدهای مخرب محتوای وب را هدف گرفته است.
به گزارش روزنامه آلمانی فرانکفورتر آلگماینه، یکی از کارکنان پیشین فیسبوک که به گفته وکلایش، وظیفه مشاهده و حذف تصاویر و ویدیوهای زننده و مبتذل را بر عهده داشته به دلیل ابتلا به ضایعه موسوم به "اختلال استرس پس از سانحه" (PTSD) از این شرکت شکایت کرده است.
کاری نلسون، وکیل این شاکی فیسبوک از دفتر وکالت "برنز چارست" دوشنبه دوم مهر (۲۴ سپتامبر) گفت، این شاکی که به صورت پارهوقت استخدام شده بود روزانه با هزاران ویدیو و تصویر با محتوای سوء استفاده جنسی، تجاوز، شکنجه، بریدن سر، خودکشی و قتل بمباران میشد.
نلسون گفت، فیسبوک وظیفهاش در حفظ امنیت این کارمند خود را از یاد برد. به گفته او، فیسبوک برای پالایش محتوای خود از کارمندان پارهوقت استفاده میکند که با توجه به محتوای تکاندهنده این پستها از آسیبهای "جبرانناپذیر" روانی ناشی از شغل خود رنج میبرند.
فیسبوک در پاسخ، ضمن تأیید دشواریهای این کار گفت: «به همین دلیل است که ما کار حمایت از کارکنان خود را به صورتی غیر قابل باور جدی میگیریم.»
فیسبوک میگوید، کارکنانش از دورههای آموزشی ویژه و کمکهای روانشناسی برخوردار میشوند. به علاوه، شرکای فیسبوک نیز از این شرکت درخواست چنین دورهها و کمکهایی کردهاند.
به گفته وکلا، سلنا اسکولا، شاکی این پرونده از سان فرانسیسکو از ژوئن سال ۲۰۱۷ به مدت نه ماه از طریق یک شرکت کاریابی مشاغل پارهوقت در فیسبوک مشغول به کار شد. او مدتی بعد به اختلال استرس بعد از سانحه مبتلا شد.
دفتر وکالت "برنز چارست" میکوشد شکایتی گروهی از سوی تمامی کارمندان آسیبدیده فیسبوک تنظیم کند. این دفتر خواستار تأسیس صندوقی برای آزمایشهای پزشکی و مراقبت از کارکنان این شبکه اجتماعی است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید