فیسبوک حق ثبت اختراعات AOL را خرید / دستیابی فیسبوک به رقم ۹۰۰ میلیون کاربر در ماه
فیسبوک در راستای ارتقای کارنامهی مالکیت معنوی خود، به خرید میزان قابل توجهی از حق ثبت اختراعات AOL اقدام کرده است.
به گزارش سیتنا به نقل از دویچه وله، کمپانی مایکروسافت که به تازگی معادل یک میلیارد دلار حق ثبت اختراع AOL را خریداری کرده بود اکنون در حال فروش آنهاست و یکی از بزرگترین خریداران آن کمپانی فیسبوک است. فیسبوک معادل ۵۵۰ میلیون دلار برای صدها حق اختراع AOL میپردازد.
فیسبوک و مایکروسافت اعلام کردند که فیسبوک در حال خرید ۶۵۰ حق اختراع از ۹۲۵ حق اختراعی است که مایکروسافت اوایل آوریل از AOL خریده است.
فیسبوک همچنین پروانه استفاده از دیگر ثبت اختراعهای AOL را نیز که مایکروسافت خریداری کرده خواهد گرفت. مایکروسافت نیز حق استفاده از حق ثبت اختراعات خریداری شده توسط فیسبوک را خواهد داشت. این توافق بین مایکروسافت و فیسبوک منجر به آن خواهد شد که این دو کمپانی یکدیگر را برای استفاده از حق ثبت اختراع AOL که در اختیار هر یک از آنهاست از لحاظ قضایی پیگیری نکنند. این دو کمپانی اعلام نکردهاند که حقوق ثبت اختراع خریداری شده شامل چه مواردی است.
به گزارش سیتنا به نقل از تایم، مایکروسافت میگوید که از طریق قرارداد خود با فیسبوک قادر خواهد بود که نیمی از هزینه خرید حقوق ثبت اختراع AOL را با در اختیار داشتن حق استفاده از آنچه فیسبوک خریده جبران کند و به اهدافش برسد.
تد اولیوت، مشاور فیسبوک، قرارداد فیسبوک و مایکروسافت را «یک قدم قابل توجه» در تلاش فیسبوک به ایجاد یک کارنامه موفق در زمینه مالکیت معنوی دانست که ضامن منافع کاربران فیسبوک در طولانی مدت خواهد بود.
فیسبوک همچنین روز گذشته اعلام کرد که به رقم ۹۰۰ میلیون کاربر در ماه دست یافته است. این رقم نسبت به همین زمان در سال گذشته افزایش ۴۵ درصدی داشته است.
فیسبوک در حال حاضر درگیر دعوای حقوقی با شرکت یاهو است که میگوید فیسبوک ۱۰ ثبت اختراع یاهو ، نظیر تبلیغات، کنترل حریم شخصی، شبکهسازی اجتماعی را نقض کرده است. فیسبوک در مقابل با اقامه طرح دعوا علیه یاهو مدعی شده که یاهو حق ۱۰ ثبت اختراع فیسبوک را نقض کرده است.
فیسبوک پیش از این ۷۵۰ حق ثبت اختراع نیز از IBM خریده بود که شامل تکنولوژیهای مرتبط با نرمافزارها و شبکهسازی میشود. در پایان ۲۰۱۱، فیسبوک ۵۶ حق ثبت اختراع آمریکا را دارا بود که این رقم در مقایسه با دیگر کمپانیهای بزرگ تکنولوژیک پایین بود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید