کدخبر :194787 پرینت
12 دی 1395 - 08:47

ادمین‌های تلگرامی دست‌به‌عصاتر می‌شوند

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ضمن اثربخش دانستن احراز هویت ادمین کانال‌های تلگرام بر جلوگیری از انتشار اخبار کذب و محتوای نامناسب، این اقدام را راهی برای شناسایی کسانی که در این فضا کار خلاف انجام می‌دهند و نه کنترل همیشگی محتوای کانال‌ها اعلام کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، خسرو سلجوقی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر میزان اثربخشی این احراز هویت بر جلوگیری از انتشار اخبار کذب و محتوای نامناسب اظهار کرد: این کار حتما اثربخش است، زیرا کسی که احراز هویت می‌شود، نسبت به زمانی که شناخته‌شده نیست و هر طور که بخواهد کارش را انجام می‌دهد، در انتشار اخبار احتیاط می‌کند و نسبت به کار خطا محتاط‌تر خواهد بود.

وی در پاسخ به امکان دسترسی به کانال‌های فیلترشده پس از مسدود شدن آنها گفت: اگر قرار باشد کانال‌ها مسدود شود، دیگر به صورت فیلتر شدن نیست که با فیلترشکن قابل دسترسی باشد و حتما با تلگرام قراری گذاشته می‌شود که اگر تعداد اعضا به حد تعیین‌شده رسید اما تاییدیه نداشت و احراز هویت نشده بود، نتواند سرویس بگیرد، ‌ بنابراین برای این کار باید یک اقدام مشارکتی انجام شود.

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات با تاکید بر امکان‌پذیر بودن احراز هویت ادمین‌های کانال‌های تلگرام گفت: احراز هویت این افراد شدنی است، البته بحث هزینه‌بر بودن آن موضوع دیگری است؛ اما همه باید تابع مصوبات شورای عالی فضای مجازی باشیم و مشکلی برای این کار وجود ندارد، و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز خودش را آماده می‌کند که این کار انجام شود.

سلجوقی در پاسخ به تلاش برای کنترل محتوای کانال‌ها با احراز هویت صاحبان کانال اظهار کرد: احراز هویت ادمین‌ها برای زمانی است که آنها استفاده منفی داشته باشند. غرض از احراز هویت این نیست که بخواهند وبگاه یا کانالی را بسنجند، اما با احراز هویت، اگر در وبگاه و یا کانالی خلافی انجام شود، مشخص خواهد شد که این خلاف را چه کسی انجام داده است.

وی با بیان اینکه وقتی تعداد کاربر را مشخص می‌کنند و اینکه اگر از این تعداد کاربر بالاتر رفت، باید برای گرفتن مجوز اقدام کنند، میزان اثربخشی مدنظر است، افزود: شما اگر در خانه خودتان با شخص دیگری درگیری داشته باشید یا محتوای نامناسب پخش کنید، این به خودتان مربوط است، اما هنگامی که این اتفاق در خیابان ‌می‌افتد، طبیعتا جامعه هم تحت تاثیر قرار می‌گیرد. این موضوع در فضای مجازی نیز صدق می‌کند.

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: وقتی می‌گویند کانال‌هایی که تعداد کاربرانشان بیشتر از حد تعیین‌شده است، باید مجوز بگیرند، به این خاطر است که احساس می‌شود کانال‌هایی که کاربران زیادی دارند، اگر خطایی داشته باشند، ممکن است اثر سوء داشته باشد، نه اینکه هر کانالی که کاربران کمی دارد که با هم فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.