کدخبر :192369 پرینت
12 آبان 1395 - 17:10

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت:

راه‌اندازی مرکز تبادل ترافیک قم یکی از اولویت‌های اصلی شرکت ارتباطات زیرساخت بود/ فرصت توسعه و نشر بیشتر معارف اسلامی برای جوانان فراهم شد

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: با توجه به حجم بالای تولید محتوای فرهنگی در استان قم، افتتاح مرکز تبادل ترافیک در این استان از دغدغه‌ها و اولویت‌های اصلی ما بود.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس محمد جواد آذری جهرمی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت که در مراسم راه اندازی مرکز تبادل ترافیک استان قم سخن می گفت، افزود: با توجه به جایگاه شهر قم در تولید محتوا و نشر فرهنگ معارف اسلامی، وظیفه داریم حمایت های همه جانبه، با استفاده از امکانات ارتباطی برای این استان فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: ما وظیفه داریم با استفاده از این امکانات در صحنه جهانی حضوری فعال و اثربخش داشته باشیم.

جهرمی با اشاره به اهمیت شبکه‌ی ملی اطلاعات در کشور، گفت: امروز فضای مجازی و شبکه‌ی ملی اطلاعات، زیرساختِ زیرساخت های کشور است و این فضا نسل جدید رسانه هاست.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به راه اندازی مرکز تبادل ترافیک اطلاعات در قم، گفت: این مرکز که به عنوان بخشی از مرکز تبادل ترافیک تهران به شمار می رود که با هدف حمایت از تولید کنندگان و توزیع کنندگان محتوا برای دسترسی آسانتر و کاهش هزینه ها راه اندازی شده است.

جهرمی تاکید کرد: این مرکز تبادل ترافیک در قم می تواند فرصت بی نظیری برای جوانان ایجاد کند تا از آن برای توسعه و نشر معارف اسلامی در سراسر کشور استفاده کنند.

وی خاطر نشان کرد: مرکز تبادل ترافیک ارتباطات قم می تواند علاوه بر ارایه خدمات با کیفیت، هزینه های استفاده از این مرکز را کاهش دهد.

جهرمی با بیان اینکه نظام اسلامی و انقلاب باید تأثیرگذاری زیادی در دنیا داشته باشد، ابراز داشت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، فضای مجازی هم سطح با انقلاب است و همه‌ی ما هم این را می دانیم ولی راهبرد اجرایی شدن این سیاست پیاده سازی شبکه‌ی ملی اطلاعات است تا بتواند محتوایی با کیفیت مناسب برای مصرف کننده داخلی ایجاد کند و اگر محتوای داخلی در داخل تولید شد حتما آسیب های فرهنگی آن هم کمتر است.

وی تأکید کرد: همه باید کمک کنیم تا این محتوا جایگزین شود که یکی از مهمترین ابزار این مسأله شبکه‌ی ملی اطلاعات است؛ حوزه علمیه خواهران از سال ها پیش مرکز داده امین را راه اندازی کرده که در حجم تولید محتوا رتبه خوبی دارد، همچنین مرکز داده اسراء و مرکز داده نور از همان ابتدا کار را شروع کرده اند و تا همین امروز اگر محتوایی تولید می کردند باید پولی می دادند تا آن را به دست مردم برسانند ولی با راه اندازی مرکز تبادل ترافیک در قم حجم زیادی از این هزینه ها کاسته می شود.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه بیش از 70 درصد هزینه برای تولید محتوا استفاده می شد، عنوان کرد: با راه اندازی این شبکه می خواهیم هزینه را برای تولید به صفر برسانیم تا مراکز داده فرهنگی دغدغه مالی برای تولید محتوا نداشته باشند و تمام تلاش خود را برای بهبود کیفیت محتواها قرار دهند و حوزه های علمیه نیز بتوانند پیام های دینی را خلاصه و با کیفیت به دنیا عرضه کنند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: شرکت های تولید محتوا و برنامه های رایانه ای در دو سال و نیم گذشته به بیش از دو هزار شرکت رسیده و تا کنون بیش از هزار و صد محصول تولید کرده اند و همان بحث اقتصاد مقاومتی که گفتیم در این راه بیش از 100 هزار نفر شاغل شده اند که وزارت ارتباطات نیز به این افراد کمک خواهد کرد چرا که می داند پتانسیل و نیرو برای این مسأله وجود دارد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.