این تفکر که گاهی مدیران دولتی، بخش خصوصی را رقیب میدانند، سم است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با بیان اینکه تفکرهایی در بدنهی بخشهایی از دولت وجود دارد که بخش خصوصی را رقیب خود میداند، گفت: ما باید بخش خصوصی را همکار خود تلقی کنیم، از این رو معتقدیم که خدمترسانی به جامعه وظیفهی بخش خصوصی است.
به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر محمود واعظی در مراسم افتتاح هفدهمین نمایشگاه تلکام با تاکید بر نیاز حمایت دولت از بخش خصوصی، گفت: این تفکر که گاهی مدیران دولتی بخش خصوصی را رقیب تلقی میکنند، سم است.
وی در عین حال عنوان کرد: پیام اقتصاد مقاومتی آن است که ما باید توانمندیهای علمی و فنی خود را افزایش دهیم. به تازگی نیز مصوب کره ایم که خریدهای ما باید یک پیوست علمی داشته باشد و وقتی قراردادی منعقد میشود توجه کنیم در برابر کالایی که وارد می کنیم از نظر فنی و دانش چه دستاوردی وارد کشور می شود.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه همه میدانیم سفرهایی که به منظور واردات دانش صورت میگیرد تمام آنها علمی نیست، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی معنایش آن است که در برابر تعرفه ها خدماتی با کیفیت خوب ارائه کنیم.
وی در ادامه با اشاره به راه اندازی فاز اول شبکه ملی اطلاعات، گفت: امیدواریم با بهره برداری از این بخش توانمندی های دوستان در بخش های مختلف ارتقا یابد.
واعظی افزود: ما در این شبکه به دنبال توسعه بازار و ایجاد دائم نرم افزارهای داخلی هستیم و اگر امروز بازار فاوای کشور حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان است فکر می کنیم تا پایان برنامه ششم می توان آن را به راحتی تا سه برابر افزایش داد.
وزیر ارتباطات همچنین به توسعه چند برابری زیرساخت های ارتباطی در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: با کمک همکاران و بخش خصوصی این مجموعه توانسته شبکه انتقال را بیش از سه برابر پهنای باند را تا حدود شش تا هفت برابر و تعداد مشترکان را تا ۱۰ برابر افزایش دهد.
وی با تاکید بر لزوم داشتن نگاه توسعه ای در صنعت ارتباطات کشور، متذکر شد: بر همین اساس باید حتما از فناوری های به روز دنیا استفاده کنیم.
واعظی راه اندازی شبکه علمی را نیز از آرزوهای دیرینه خود دانست و افزود: از ابتدا به دنبال راه اندازی شبکه علمی به عنوان بخشی از شبکه ملی اطلاعات بودیم. همان طور که شبکه مدارس نیز بخش دیگری از این شبکه است.
وی در بخش پایانی صحبت های خود با تاکید بر لزوم هوشمندسازی مدارس، گفت:حال حاضر نیز یکی از مدارس استان البرز به عنوان پایلوت دراین بخش انتخاب شده و در صورت به دست آوردن نتایج مثبت در این بخش این اقدام را به طور آزمایشی در استان البرز دنبال خواهیم کرد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید