ادعای مذاکره مایکروسافت، اوراکل، IBM و جمالتو برای ورود به ایران!
روابط عمومی جیتکس در ایران، ادعا کرد: شرکت های بزرگ صنعت ICT اروپا و آمریکا با حضور در پاویون ایران در جیتکس و مذاکره با مقامات خواستار ورود به صنعت ICT ایران شدند.
به گزارش گروه دریافت خبر سیتنا، روح الله استیری، مدیرکل توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری با حضور در پاویون ایران در جیتکس، گفت: تاکنون با شرکت های مایکروسافت، اوراکل ، آی بی ام و جمالتو مذاکرات خوبی صورت گرفته و این شرکت ها برای حضور در صنعت ICT ایران اعلام آمادگی کرده اند.
وی با اشاره به اینکه شرکت های آمریکایی مطالعات گسترده ای درخصوص بازارو صنعت ICT ایران داشته اند ،گفت: با این حال این شرکت ها هنوز با احتیاط وارد مذاکره می شوند.
استیری در تشریح مذاکرات با آی بی ام تصریح کرد: این شرکت خواستار مشارکت با دانشگاه های معتبر ایران در حوزه ICT است که در این رابطه مقرر شد معاون علمی فناوری ریاست جمهوری ضمن هماهنگی با دانشگاه های ایران از جمله صنعتی شریف حمایت های لازم درخصوص به اشتراک گذاری بسته های آموزشی آی بی ام در ایران را داشته باشد.
وی افزود: البته ما اعلام کردیم که ایران علاوه بر اینکه بازار مناسبی برای فروش محصولات این شرکت ها است ، اما هدف ما انتقال تکنولوژی به کشور و سرمایه گذاری مشترک است و ایران باید به پایگاه فروش محصولات این شرکت ها به منطقه تبدیل شود.
مدیرکل توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری همچنین درخصوص مذاکره با مایکروسافت گفت: نماینده این شرکت بزرگ آمریکایی با اشاره به همکاری با شرکت های پاکستانی در زمینه اعطای لیسانس به محصولات داخلی آن کشور ،خواستار آغاز همکاری های مشابه با ایرانی ها شده است.
وی افزود: مایکروسافت آماده است تا انتقال تکنولوژی از صفر تا صد را به ایران داشته باشد تا محصولات ایرانی تحت لیسانس این شرکت به بازار عرضه شود.
استیری همچنین به مذاکره با شرکت فرانسوی جمالتو اشار کرد و گفت: مذاکرات خوبی با این شرکت بزرگ حوزه ICT صورت گرفته و مقرر شد نماینده حوزه خاورمیانه این شرکت تا یک ماه آینده برای اخذ دفتر نمایندگی به ایران سفر کند . ما نیز رسما از آنها دعوت کردیم تا از مجموعه پارک فناوری پردیس بازدید داشته باشند و قصد داریم حمایت های لازم جهت استقرار این گروه در پارک فناوری پردیس را فرهم کنیم.
وی همچنین با اشاره به برگزاری پاویون ایران در جیتکس 2015 افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای توسعه زیرساخت صادرات دانش بنیان از حضور شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه جیتکس که یکی از بزرگترین نمایشگاههای حوزه فناوری اطلاعات و نرم افزار و سخت افزار کامپیوتری است با پرداخت 70 درصد هزینه های تامین و ساخت غرفه و حمل و نقل تجهیزات حمایت نموده است.
مدیرکل توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه رصد رویدادهای مهم در زمان برگزاری نمایشگاه ، شیوه تعامل شرکت های ایرانی حاضر در پاویون و عقد تفاهم نامه ها و قراردادهای فروش و انتقال فناوری از طریق کریدور صادرات و کارگزار مربوطه انجام می گیرد، گفت: امسال همچنین برای حمایت از حضور شرکت های حوزه زیست فناوری جهت حضور در نمایشگاه بیوتکنیکای آلمان، شرکت های حوزه تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مدیکای آلمان، شرکت های صنایع دریایی در نمایشگاه نوا روسیه، شرکت های صنایع هوایی در نمایشگاه ماکس روسیه و شرکت های تجهیزات آزمایشگاهی در نمایشگاه عرب لب امارات همچنین حمایت از حضور شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های سبیت آلمان درحوزه فناوری اطلاعات و نرم افزار و سخت افزار، یوروپورت هلند درحوزه صنایع دریایی و باکوتل آذربایجان درحوزه مخابرات در حال برنامه ریزی هستیم.
وی افزود: با توجه به اینکه تحریم های ناعادلانه علیه ایران سرانجام با مدیریت منسجم مسولان کشور در حال رفع شدن است، کشور ما شاهد هجوم و حضور شرکت های خارجی خواهد بود با این حال شرکت های خارجی نباید ایران را فقط یک بازار بکر و بزرگ ببینند، بلکه تعاملات آنها باید بگونه دیگر باشد.
استیری ایجاد زمینه انتقال فناوری های پیشرفته شرکت های خارجی به ایران از طریق عقد قراردادهای فروش محصول که در آن پیوست فناوری وجود دارد، عقد قراردادهای انتقال فناوری و سرمایه گذاری مشترک با هدف تامین بازار ایران و انجام صادرات مشترک به سایر کشورها به ویژه کشورهای منطقه را از جمله ملاحظات معاونت علمی و فناوری رییس جمهور در خصوص حوزه فناوری و در دوران پساتحریم دانست و افزود: صرف حضور شرکت های خارجی با هدف فروش و کسب سهمی از بازار ایران پذیرفته نیست. همچنین از ملاحظات مهم دیگر معاونت علمی و فناوری حضور شرکتهای معتبر دنیا در ایران از طریق ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه آنها در مراکز علمی و به ویژه پارک های فناوری می باشد.
وی با اشاره به اینکه طی یک سال اخیر 402 خدمت به بیش از 200 شرکت دانش بنیان از سوی کریدور صادرات ارایه شده است، گفت:حمایت های معاونت علمی و فناوری در حوزه همکاری های بین المللی شرکت های ایرانی در سه بخش قابل تقسیم است. کریدور خدمات صادرات محصولات دانش بنیان که با ارایه بیش از چهارده نوع خدمت شرکت های دانش بنیان ایرانی را در ورود به بازارهای جهانی توانمند می کند. کریدور با همکاری با بیش از چهل کارگزار توانمند بخش خصوصی خدمات خود را ارایه می دهد که از جمله این حمایت ها انجام تحقیقات بازار، حضور در نمایشگاه های تخصصی خارجی، ثبت پتنت و علامت تجاری در خارج، اخذ مجوزها و استانداردهای بین المللی، تدوین طرح صادراتی و... می باشد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید