کدخبر :318672 پرینت
04 اردیبهشت 1404 - 17:02

جشن ۲۰ سالگی یوتیوب

یوتیوب - محبوب‌ترین پلتفرم ویدیویی جهان - تولد ۲۰ سالگی خود را جشن می‌گیرد. این پلتفرم ویدئویی در فوریه ۲۰۰۵ تاسیس شد. دو ماه بعد و در ۲۳ آوریل یکی از بنیانگذاران، اولین ویدئو را آپلود کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، ویدیوی ١٩ ثانیه‌ای "من در باغ‌وحش" که توسط جاوید کریم، یکی از بنیان‌گذاران یوتیوب، در ۲۳ آوریل ۲۰۰۵ منتشر شده، اولین ویدیوی یوتیوب است و تا کنون بیش از ۳۵۵ میلیون بار دیده شده است. 

در سال ۲۰۰۶ میلادی بود که گوگل این پلتفرم ویدئویی را به مبلغ ۱.۶۵ میلیارد دلار خرید. امروزه یوتیوب دومین شبکه اجتماعی موفق در جهان است.

یوتیوب بیش از ۲.۷ میلیارد کاربر فعال دارد. فیسبوک با بیش از سه میلیارد کاربر در رتبه اول است.

هیچ‌کس مجبور نیست ثبت نام کند یا دیگران را دنبال کند؛ فقط جستجو و کلیک. حتی ویدیوی مربوط به ۲۰ سال پیش فورا پیدا می‌شود.

البته انتقاداتی هم متوجه این پلتفرم هست. یوتیوب متهم است که به اندازه کافی از کودکان محافظت نمی‌کند و به فضایی برای تئوری‌های توطئه تبدیل شده است.

بر اساس گزارش‌ها در سال ۲۰۲۴ مجموع درآمد یوتیوب از تبلیغات و اشتراک‌ها، از ۵۰ میلیارد دلار فراتر رفته است.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.