کدخبر :180852 پرینت
28 شهریور 1394 - 15:29
عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات:

هزینه ایجاد شغل در صنعت سه هزار میلیون ریال و در فاوا 480 میلیون ریال است

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات رایانش ابری را فرصتی برای توسعه کسب و کار ها خواند و گفت: کاهش هزینه دسترسی به نرم افزارها و ارائه امکانات سخت افزاری از جمله فرصت هایی است که رایانش ابری در اختیار قرار می دهد که با این وجود می توان میزان قابل توجهی از دانش اموختگان را در زمینه فناوری اطلاعات مشغول به کار کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، مهندس خسرو سلجوقی بهترین حوزه تولید اشتغال را بخش خدمات دانست و گفت: بهترین حوزه‌ای که می‌تواند تولید اشتغال را با خود به همراه داشته باشد، بخش خدمات است که می‌توان آن را با استفاده از تکنولوژی بهبود داد.

سلجوقی اظهار داشت: در این میان هزینه ایجاد شغل در بخش صنعت حدود سه هزار میلیون ریال و در حوزه فاوا 480 میلیون ریال است.

وی که در دومین همایش بین المللی نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار در خصوص فرصت های کار آفرینی در  فناوری اطلاعات و ارتباطات برای زنان سخن می گفت، افزود: زنان نیمی از جامعه را تشکیل می دهند به جای آن که برای ورود به بازار کار سهم خود را مطالبه کنند جامعه باید به این درجه از توسعه یافتگی برسد که سهم خود را از کار و فعالیت ایشان طلب کند.

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به رشد سه برابری تعداد گوشی های هوشمند در طول پنج سال گذشته در دنیا گفت:  کشور ما نیز در پنج سال اخیر با رشد قابل توجه تعداد گوشی های هوشمند مواجه شده است.

سلجوقی همچنین بهره گیری از ابزارها و امکاناتی که تلفن هوشمند در اختیار قرار می دهد را راهی برای توسعه کسب و کار های نوین  در کشور خواند و افزود: حجم بالای استفاده از دستگاه های سیار این موضوع را بیان می‌کند که این تکنولوژی از مولفه‌های اساسی زیرساخت به شمار می‌آید و اهمیت بسیار بالایی دارد.

وی در ادامه، سلجوقی همچنین به حمایت های سازمان فناوری اطلاعات از کار آفرینان نو پا  اشاره کرد و افزود: با ارائه امکانات زیرساختی همچون ارائه پهنای باند و سرور رایگان به مدت یکسال تلاش داریم تا از ایده های خلاق نوکارآفرینان در حوزه های فنآوری اطلاعات حمایت کنیم.

وی در پایان تامین امکانات زیرساختی توسعه، راه اندازی نهاد های فرهنگی همچون پارک های علم و فرهنگی، مراکز رشد و کریدورهای علم و فناوری و همچنین کاهش هزینه پهنای باند را راهکارهای  مناسبی در جهت توسعه کارآفرینی در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات خواند.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.