کدخبر :178630 پرینت
23 تیر 1394 - 15:43
معاون طرح و توسعه فناوری های نوین شرکت زیرساخت، تاکید داد:

اجرای پروژه‌های تدبیر 1 و 2 و پروژه توانا با هدف برآوردن نیازمندی‌های ارتباطات داخلی و اینترنت بین الملل

معاون طرح و توسعه فناوری های نوین شرکت ارتباطات زیرساخت مهمترین وظایف و خدمات شرکت ارتباطات زیرساخت را تشریح کرد و گفت: اجرای پروژه های تدبیر 1 و 2 و پروژه توانا، با هدف عمده برآوردن نیازمندیهای ارتباطات داخلی و اینترنت بین الملل است که شامل توسعه شبکه ترانزیت، توسعه شبکه ملی انتقال و توسعه شبکه ملی فیبر نوری است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، مهندس کریمی نیسیانی، مهمترین وظایف و خدمات شرکت ارتباطات زیرساخت را تشریح کرد و افزود: این وظایف  شامل مرکز عملیات امنیت شبکه، سرویس های یکپارچه الکترونیکی، زیرساخت ارتباطی، شبکه ملی اطلاعات، مراکز هم مکانی، مراکز تبادل ترافیک IXP ، مرکز داده ملی، (اصلی و پشتیبان)، شبکه ملی یکپارچه IP، شبکه ملی انتقال و شبکه ملی فیبر نوری است که با جدیت درحال پیگیری است.

وی درباره برنامه های اجرایی شرکت ارتباطات زیرساخت، گفت: این برنامه ها شامل 13 هزار کیلومتر توسعه فیبر نوری جدید (پروژه نور2)، میزان اجرا و توسعه ظرفیت شبکه IP بین المللی است که در این میان از ابتدا دولت تدبیر و امید تا خرداد 94 ظرفیت این شبکه 183 درصد رشد داشته است؛ یعنی از GBPS 72 به GBPS 204 رسیده است و تا پایان سال94، قابلیت افزایش تا GBPS 700 خواهد داشت و تأمین و افزایش پهنای بین الملل براساس سیاستهای کلی شبکه ملی اطلاعات، اجرای پروژه صیانت اجتماعی متناسب با نیازمندیهای کل کشور عملیاتی خواهد شد.

کریمی نیسیانی اظهارکرد: همچنین درصد ظرفیت ترافیک بین الملل از کل ترافیک کشور معادل 26 درصد کاهش نشان می دهد یعنی از 8.5به 11.5درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر درصد سهم ترافیک خارجی از کل ترافیک کشور از 10 درصد به 40 درصد رسیده و معادل 300 درصد رشد داشته است (از ابتدا دولت تا خرداد 94) و ازسویی دیگر، میزان اجرا و توسعه ظرفیت  شبکه دسترسی به GBPS 2400 رسیده که معادل 284 درصد تا پایان خرداد 94، رشد داشته است که تا پایان سال 94 به GBPS 4000 خواهد رسید.

معاون طرح و توسعه فناوری های نوین شرکت ارتباطات زیرساخت تصریح کرد:  همچنین ،میزان اجرا و برنامه توسعه ظرفیت شبکه انتقال نوری (E1) که از ابتدای  دولت EI 450 هزار بوده است  و معادل 785 درصد رشد داشته است یعنی به 3985000 رسیده است.

کریمی نیسیانی خاطرنشان کرد: میزان اجرا و برنامه توسعه فیبر نوری از ابتدا دولت از km 51000 به km 56500 رسیده است.

وی به برنامه های اجرایی زیرساخت  اشاره کرد و گفت: اجرای پروژه های تدبیر 1 و 2 و پروژه توانا، با هدف عمده برآوردن نیازمندیهای ارتباطات داخلی و اینترنت بین الملل است که شامل توسعه شبکه ترانزیت، توسعه شبکه ملی انتقال و توسعه شبکه ملی فیبر نوری است.

کریمی نیسیانی  ادامه داد: همچنین پروژه نور 2 با هدف توسعه و تکمیل شبکه فیبر نوری در راستای تکمیل رینگ های ارتباطی، اجرای کابل های فیبر نوری جدید در مسیرهایی با طول عمر بالا که دارای افت بالا و کیفیت نامناسب هستند، تقویت درگاههای مرزی جهت توسعه ارتباطات بین الملل و شبکه ترانزیتی کشور، جایگزینی کابل های فیبر نوری هوایی به منظور افزایش ضریب امنیت و رفع نیازمندیهای ارتباطی جهت مراکز جدید دیتا در سطح کشور  ازجمله اقدامات انجام شده  درشرکت ارتباطات زیرساخت است.

وی پروژه امید 1، 2 و 3 را تشریح کرد و افزود: در پروژه امید افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت، اینترانت و ترانزیت، توسعه نقاط حضور شبکه زیرساخت در 170 نقطه، ارائه سرویس های متنوع شبکه و ارتقا مؤلفه های کیفی شبکه تبیین شده است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.