کدخبر :176985 پرینت
22 اردیبهشت 1394 - 17:30
رییس کارگروه اطلاع رسانی و رسانه های نوین جشنواره فاوا:

پنجمین جشنواره فاوا فرصتی برای ترویج سواد دیجیتالی است

رییس کارگروه اطلاع رسانی و رسانه های نوین جشنواره فاوا، گفت: جشنواره فاوا فرصتی برای ترویج سواد دیجیتالی است و می تواند با ایجاد رقابت در رسانه های نوین در شناساندن فعالان ICT کشور موثرباشد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، دکتر فرنقی زاد در گفتگو با خبرنگار وزارت ارتباطات، افزود: این کارگروه در دو محور پایگاه های اطلاع رسانی و شبکه های اجتماعی داخلی و همچنین، تولید محتوای خبری در حوزه ICT فعالیت داشته است.

وی برنامه ریزی براساس محورهای توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات را ضروری برشمرد و افزود: توسعه فرهنگ استفاده از خدمات فناوری اطلاعات آنلاین و تسریع سواد دیجیتالی از جمله شاخص های ارزیابی است.

فرنقی زاد تحرک بخشیدن به فعالیتهای رسانه های الکترونیکی و ارتقاء سطح آگاهی بخشی به جامعه را از جمله اهداف این کارگروه برشمرد و افزود: فرهنگ سازی مناسب و تکریم نخبگان عرصه ارتباطات در جشنواره فاوا در شناساندن جایگاه ICT به عنوان پیشران توسعه مؤثر است.

وی به گسترش آموزش و تشویق کاربران خاص (زنان خانه دار، بازنشستگان، روستاییان و ...) اشاره کرد و ادامه داد: رعایت اخلاق رسانه ای و ذکر منابع اصلی از دیگر شاخص های ارزیابی در این کارگروه است.

رییس کارگروه اطلاع رسانی و رسانه های نوین به جذابیت و زیبایی فرم ظاهری پایگاه اطلاع رسانی اشاره کرد و گفت: برخورداری از خلاقیت و ابتکار، به روز رسانی پایگاه و مدیریت محتوایی آن نیز، از دیگر شاخص های این کارگروه است.

وی شناسایی نخبگان عرصه رسانه را بسیار مهم دانست و گفت: بسیاری از فعالان در این عرصه با برخورداری از تکنولوژی های روز رسانه ای، ناشناس مانده اند و این جشنواره فرصتی بر شناسایی استعدادهای جوان و تخصصی در این زمینه است.

فرنقی زاد برلزوم تعاملی بودن و پاسخگویی به مخاطب، در پایگاه اطلاع رسانی و شبکه های اجتماعی داخلی تأکید کرد و افزود: بهره گیری از فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی (بادکست، وبلاگ، آر اس اس، مولتی مدیا و پست الکترونیک عمومی و ... ) نیز از ملاکهای ارزیابی است.

رییس کارگروه اطلاع رسانی و رسانه های نوین، توجه به مدیریت محتوایی در پایگاه های اطلاع رسانی را ضروری برشمرد و گفت: قابلیت جستجو و رتبه در نمایشگر، آمار Alexa از دیگر شاخص های ارزیابی است.

وی بر واکاوی واقعیت های عرصه ICT  کشور از طریق رسانه های نوین تاکیدکرد و ادامه داد: امروز جریان سازی  فکری  از رسانه های چاپی به سمت رسانه های آنلاین در حرکت است و ما می توانیم  به عنوان دست اندرکاران ICTکشور، ازاین جریان درجهت توسعه کشور بهره برداری کنیم.

رییس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تولید محتوای خبری درحوزه ICT اشاره کرد و گفت: این محور در بخش های خبر،مصاحبه، یادداشت، گزارش و محتوای تصویری شرکت کننده داشته است.

وی با بیان اینکه 42 شرکت کننده در این کارگروه حضوریافتند، ادامه داد: خوشبختانه با داوری تخصصی، سعی در راستی آزمایی در این کارگروه داشته ایم تا برمبنای علمی و به دور از اعمال سلیقه، بهترین و شایسته ترین ها را برگزینیم.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.