سرقت عکسهای شخصی از مهمترین تهدیدات نرم افزارهای تلفن همراه است
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا، تاکید کرد: یکی از مهمترین تهدیدات نرم افزارهای تلفن همراه سرقت عکس و کلیپ های شخصی دیگر کاربران است.
به گزارش خبرنگار سیتنا، سرهنگ "علی نیک نفس" رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا با اشاره به اینکه یکی از مهمترین تهدیدات نرم افزارهای تلفن همراه سرقت عکس و کلیپ های شخصی دیگر کاربران است، بیان داشت: مجرمان اینترنتی گاه بدون اطلاع کاربر و گاهی با آگاهی خود شاکی، اقدام به برداشتن عکس ها جهت اخاذی از کاربران می نمایند.
این مقام مسوول ادامه داد: این سارقان برای شکار طعمه های خود گاهی به سراغ خود کاربر می روند و گاهی خانواده او را هدف قرار می دهند که برای حفظ آبروی خود باید تن به خواسته های آنها بدهند و معمولا کلاهبرداری این افراد به صورت نقدی است.
سرهنگ نیک نفس بیان داشت: متاسفانه امروز بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی تلفن همراه معتاد این فضا شده اند و بی محابا در این فضا اقدام به انتشار مطلب خصوصی خود می کنند و برای ارتباط بیشتر با دوستان قدیمی خود که امروز هیچ اطلاعی از آنها ندارند هرگونه خاطره و راز خود را در دید عموم قرار می دهند تا شاید دوستی از دوران کودکی یا نوجوانی آنها را بشناسد و پیام تکرار دوستی های گذشته را برای آنها ارسال کنند؛ غافل از اینکه شاید یکی از این دوستان راه به خطا رفته و امروز خود مجرم حرفه ای شده و یا اینکه این اطلاعات توسط مجرمان حرفه ای دیگر علیه خود آنها استفاده گردد.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا گفت: هرچند هنوز بسیاری از کابران شبکه های اجتماعی این امر را باور ندارند اما واقعیتی است که نباید نادیده گرفته شود چرا که امروز بخشی از پرونده های پلیس فتا در کشور را پرونده های اخاذی تشکیل می دهد که مجرمان با جمع آوری عکس ها و کلیپ های، این کاربران را تحت فشار قرار داده و خواسته های نامشروع از آنها داشتند. متاسفانه بسیاری از قربانیان این پرونده ها در پی این اقدام نه تنها آبرویشان رفته است بلکه گاها خصوصا افراد متاهل دچار مشکلات خانوادگی نیز شده اند. لذا ضرورت دارد خانواده ها دقت بیشتری در فعالیت سایبری فرزندان خود داشته باشند و عزیزانشان را در این فضا که وسعت و جمعیت آن بزرگتر از فضای حقیقی است تنها نگذارند چرا که تهدیدات این فضا نیز بیش از تهدیدات فضای حقیقی است و متاسفانه عدم شناخت خانواده ها از تهدیدات فضای سایبر مصونیت آنها را کمتر کرده است.
در این راستا، مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا، تاکید کرد: ضرورت دارد تا خانواده ها برای حفظ خود از این خطرات نه تنها توصیه های پلیس فتا را جدی بگیرند بلکه ارتقاء سطح علمی خود در خصوص فضای سایبر را نیز پیگیر باشند تا بتوانند علاوه بر همراهی دیگر اعضای خانواده در این فضا ایمنی و امنیتی مضاعف برای خانواده خود فراهم کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید