اعلام آمادگی شهرهای مختلف ایران برای برگزاری استارتاپ ویکند
رییس مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از استقبال مسئولین نسبت به رویدادهای استارتاپ ویکند خبر داد و گفت: برخی از مسئولین از جمله نمایندگان مجلس و استانداران برای برگزاری استارتاپ ویکند مشتاق هستند.
به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس اکبر قنبرپور، رییس مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره بازتاب برگزاری استارتاپ ویکندهایی که این مرکز تاکنون در نقاط مختلف کشور برگزار کرده است، اظهار کرد: در مدت کوتاهی که رویدادهای استارتاپ ویکند را از تیرماه امسال تا کنون برگزار کردهایم استقبال بسیاری از آن به عمل آمده است. تا جایی که برخی از نمایندگان مجلس، استانداران استانهای مختلف و رؤسای دانشگاهها از دکتر سورنا ستاری، معاون محترم علمی و فناوری رییس جمهور درخواست و آمادگی برگزاری استارتاپ ویکند را اعلام کردهاند.
وی ادامه داد: برای نمونه دانشگاه الزهرا، سازمان محیط زیست، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، بنیادهای نخبگان شهرهای تبریز، اصفهان و سمنان و ... آمادگی خود را برای برگزاری استارتاپ ویکند اعلام کردهاند. در سفرهای استانی مختلف معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری هم این مطالبات بیان میشود.
قنبرپور عنوان کرد: در حال حاضر دانشگاهها و بنیادهای نخبگان استانی همکاری خوبی با برگزارکنندگان استارتاپ ویکند دارند، البته در برخی از شهرهای ایران مسئولین هنوز با مقوله استارتاپ ویکندها آشنا نیستند، اما با مستندسازی هایی که صورت گرفته و انشاءالله پس از زمانی که این گزارشها رسانه ای شود، آشنایی عمومی بیشتر خواهد شد و با استقبال بیشتری هم مواجه خواهیم بود.
وی افزود: تا پایان پاییز 14 رویداد استارتاپ ویکند از برنامههای صددرصد برنامه ریزی و اجرا شده است. در ادامه برنامهها، حدود 10 رویداد برای زمستان در نظر گرفته شده است و به یاری خدا تا پایان سال اول (یعنی تا پایان خرداد 94)، تعداد رویدادهای استارتاپ ویکند به 25 رویداد خواهد رسید. این تعداد برای سال دوم باید به 35 رویداد برسد.
آموزش، هدف اصلی استارتاپ ویکند
رییس مرکز فن بازار ملی ایران وابسته به پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هدف اصلی برگزاری استارتاپ ویکند را ترویج و آموزش فرهنگ کسب و کار بیان کرد و توضیح داد: هدفی که از برگزاری استارتاپ ویکندها دنبال می¬کردیم این بود که در هر رویداد 100 صاحب ایده و دانشجو به صورت عملی و تجربی آموزش پرورش ایده را ببینند.
وی ادامه داد: تا امروز 12 رویداد برگزار شده و این هفته نیز 2 رویداد در آمل و اهواز برگزار میشود. در این 12 رویداد بیش از 1100 نفر آموزش مهارت کسب و کار و انجام کار تیمی دیدهاند. برخی ایدهها موفق شده و کار را در قالب تیمی که تشکیل داده اند ادامه داده و بعضاً سرمایه گذاری هم روی آن صورت گرفته است.
قنبرپور تاکید کرد: هدف اصلی مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از برگزاری رویدادهای استارتاپ ویکند، آموزش کسب و کار و ترویج فرهنگ آن بود، حتی اگر هیچ ایدهای به نتیجه نرسد و کسب و کاری از این رویدادها ایجاد نشود. با این وجود خروجیهای خوبی داشته ایم و برای مثال در روز پایانی رویداد و در دفاع تیمها از ایده هایشان، تفاوت دیدگاه، توانمندی و رویکردشان با روز اول کاملا ملموس است و ابعاد ایده، نوع بیان، تقسیم کار، برنامهریزی مالی و آشنایی با کسب و کار آنها تغییر کرده است.
به دنبال جریانسازی استارتاپ هستیم
وی گفت: ما دنبال این هستیم که با برگزاری استارتاپ ویکندها، یک فرهنگ و جریان را در شهرهای مختلف ایران راه بیاندازیم که منجر به تقویت اکوسیستم کارآفرینی شود. باید عوامل مختلف درگیر این رویداد بشوند. همانطور که تا کنون دانشگاهها و بنیادهای نخبگان درگیر شدهاند.
مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: در برخی شهرهای با استقبالهای عجیبی رو به رو شدهایم. برای مثال استارتاپ ویکند اصفهان با 155 شرکت کننده برگزار شد یا در استارتاپ ویکند تهران ظرفیت 100 نفر بود و عده ای موفق به حضور نشدند. این مسئله نشان میدهد که دانشگاهیان چقدر متقاضی و مشتاق هستند تا کسب و کار راه بیندازند.
وی عنوان کرد: ما باید در ترویج و تسهیل کسب و کار اقدامات بیشتری داشته باشیم. هرچه به شکل گیری استارتاپ ها بیشتر کمک کنیم، به اقتصاد کشور و به رشد اشتغال کمک کردهایم.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید