عوامل هنگ کردن گوشی را بشناسید
هنگ کردن گوشیهای تلفن همراه موضوعی است که کاربران در بسیاری موارد آن را به برند گوشی خود نسبت میدهند.
به گزارش سیتنا به نقل از ایسنا، مشکل هنگ کردن گوشیهای تلفن همراه همانند هنگ کردن رایانه موضوعی است که همواره باعث کلافگی کاربران میشود.
محمد صادقیزاده - کارشناس اتحادیه تجهیزات مخابراتی - درباره علت این موضوع به ایسنا گفت: یکی از بزرگترین مشکلاتی که منجر به نارضایتی مردم از گوشیهای تلفن همراه میشوند پایین بودن اطلاعات مردم هنگام خرید گوشیهای تلفن همراه است.
وی ادامه داد: به عنوان مثال برخی افراد گوشیهایی با CPU پایین خریداری کرده و اطلاعات فراوان بر روی آن می ریزند که همین مساله باعث پایین آمدن سرعت گوشی و هنگ کردن آن میشود.
او همچنین یادآور شد: البته در برخی موارد خرید گوشیهای تقلبی و یا برندهای نامناسب هم می تواند به این مشکلات دامن بزند اما در موارد بسیاری هنگ کردن گوشیهای تلفن همراه به بحث استفاده از آنها بازمیگردد.
این کارشناس ادامه داد: بسیاری از افرادی که از سیستم عامل اندروید استفاده میکنند از برنامههایی مانند بازار و غیره استفاده کرده و بازیها و برنامههای متعددی را برروی گوشیهای خود نصب می کنند و در نتیجه مموری آنها پرمیشود که این مساله سرعت گوشی را به شدت کاهش می دهد.
وی عنوان کرد: علاوه بر این گاهی برخی گوشیها علاوه بر مموری خود گوشی از رم هم کمک می گیرند که در این موارد مشکل هنگ کردن گوشی می تواند بیشتر شود. به همین دلیل لازم است افراد زمانی که یک گوشی میخرند دقت داشته باشند که سرعت CPU آن از چه قرار است و چه قدر حجم آن گوشی برای فعالیت آنها کفایت می کند.
صادقیزاده همچنین عنوان کرد: به عنوان مثال اگر یک گوشی به عنوان مثال دو گیگ حافظه دارد نباید بیش از 1.5 گیگ آن پر شود چرا که در غیر این صورت سرعت گوشی به شدت کاهش پیدا می کند و بر همین اساس برنامهها را دیر باز میکند و فرد مجبور میشود اطلاعات خود را پاک کرده و یا نسبت به فلش کردن گوشی اقدام کند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید