ایرانیها ماهی ۵۵ میلیارد تومان برای دور زدن فیلترینگ هزینه میکنند
هر ماه ۵۵ میلیارد تومان و در سال ۶۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومان جوانان ایرانی برای دور زدن فیلترینگ هزینه صرف میکنند. حال اینکه ذینفعان مسدود سازی بنام دغدغه فرهنگی و فروشندگان فیلترشکن از این بازار آشفته بیشترین بهره را می برند.
به گزارش سیتنا، مهدی قربانی در سایت isfictnews.ir نوشت: چند روزی است که سایت های خبری ضربالعجل یکماهه قوه قضاییه به وزارت فناوری ارتباطات برای فیلتر وایبر را منعکس کردند. معاون اول قوه قضاییه با ارسال نامهای به وزیر ارتباطات ضمن اینکه خواستار فراهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه های اجتماعی نظیر وآتس آپ، وایبر و تانگو ظرف یک ماه آینده شد، اعلام کرد که در غیر این صورت قوه قضائیه نسبت به این امر اقدام خواهد کرد.
و مثل همیشه پاسخ سوالات زیادی که بی جواب میماند؟
به نظر میرسد مسئولین بجای فرهنگ سازی استفاده از ابزارهای اینترنتی در جامعه تنها راه کاری که به ذهنشان خطور میکند فیلترینگ است. به عبارت دیگر بجای حل صورت مساله، مساله را پاک میکنند. حال اولین سوال اینکه آیا با مسدودسازی دسترسی به وایبر و نرم افزارهای مشابه به نتیجه خاصی رسیده اید؟
وقتی معاون وزیر اعلام میکند یازده میلیون ایرانی عضو فیسبوک هستند و این یعنی این تعداد و بلکه بیشتر به فیلترشکن دسترسی دارند، چه باید گفت و چه برداشتی میتوان داشت؟ تنها برداشتی که از این آمار می توان داشت این است که نه تنها مسدود سازی راه چاره نیست بلکه وقتی این کار صورت میگیرد اشتیاق به آن بیشتر می شود! و نکته جالبتر داستان اینجاست که تعداد ۱۱ میلیون نفر از سایتهای فیلترشکن خرید میکنند که تماما به درگاه های پرداخت آنلاین بانکهای ایران متصلند. حال اگر برای یک ماه استفاده از یک سرویس مبلغ ۵۰۰۰ تومان در نظر بگیریم به اعداد زیر توجه کنید:
۱۱۰۰۰۰۰۰*۵۰۰۰=۵۵۰۰۰۰۰۰۰۰۰
هر ماه ۵۵ میلیارد تومان و در سال ۶۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومان جوانان ایرانی برای دور زدن فیلترینگ هزینه صرف میکنند. حال اینکه ذینفعان مسدود سازی بنام دغدغه فرهنگی و فروشندگان فیلترشکن از این بازار آشفته بیشترین بهره را می برند...
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید