"هوانوردی عمومی" 50 شرکت دانشبنیان را فعال میکند
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی با بیان اینکه هوانوردی عمومی 50 شرکت دانش بنیان را فعال می کند، گفت: در حال حاضر کمتر از 10 شرکت دانش بنیان درگیر صنایع هوایی هستند.
به گزارش سیتنا به نقل مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر منوچهر منطقی، دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی در تشریح اهمیت توجه به بخش هوانوردی عمومی اظهار کرد: در ساخت هواپیما از وجود مجموعه های مختلف بهره گرفته می شود که هر کدام از این مجموعه ها یک سری قطعات اصلی و لوازم جانبی نیاز دارند. از این رو اگر تیراژ ساخت این قطعات در کشور بالا رود می توان گفت حداقل 50 شرکت دانش بنیان را می توان در این زمینه فعال کرد.
وی به وجه تمایز صنعت هوایی کشور در تهیه و تولید قطعات هواپیمایی اشاره کرد و افزود: نیروی کاری بسیار ارزان قیمت ، مراکز طراحی توانمند و ارزان قیمت، مراکز آرندی و مراکز ساخت با سطح رقابت بالا از جمله این وجه تمایز است.
به گفته منطقی تنها نقطه ضعف رقابتی ما در صنعت هوایی کشور نبود مواد اولیه است که به دلیل وضعیت تحریم ها گران در می آید و این هزینه سنگین را می توان با نیروی انسانی ارزان جبران کرد.
وی تصریح کرد: هم اکنون درهواپیماهای ساخت کشور اعم از کوچک یا بزرگ همه فناوری های روز دنیا بکار گرفته می شود که از جمله آن می توان به مواد جدید بسیار سبک با استحکام بالا اشاره کرد.
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی از بهره گیری موتورهایی که با حداقل سوخت می تواند بیشترین مسافت را طی کند، در هواپیما خبر داد و افزاود: امروزه سیستم اویونیک مدرن که بتواند دیتای بیشتر به خلبان بدهد نیز در هواپیماهای کشور نصب می شود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید