ارتقاء جایگاه علمی ایران در دنیا با برگزاری بزرگترین سمپوزیوم بین المللی مخابرات
رییس کمیتهی علمی هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST2014)، گفت: یکی از اهداف این سمپوزیوم برقراری ارتباط با مراکز علمی بین المللی است، که این ارتباط از طریق دریافت مقالات علمی و یا حضور سخنرانان کشورهای مختلف در سمپوزیوم و ارائهی دستاوردهای روز علمی صورت پذیرفته است.
دکتر "محمود کمرهای" در حاشیهی مراسم افتتاح هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات در گفتوگو با خبرنگار سیتنا (CITNA.IR)، گفت: پیش بینی اولیه برای سمپوزیوم، 11 سخنران مدعو بود که طی هفته گذشته با افزایش دو سخنران دیگر، مجموع سخنرانان مدعو و کلیدی به 13 نفر رسید.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: سخنرانان عمدتا از کشورهای آمریکا، ژاپن و کشورهای اروپایی هستند.
رییس کمیتهی علمی هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات، مهمترین دستاورد این سمپوزیوم را ارتقاء جایگاه علمی ایران در جهان دانست و تشریح کرد: این سمپوزیوم مانند دیگر کنفرانسها، فرصتی برای تبادل علمی و ارائهی نتایج تحقیقات پژوهشگران است.
وی در همین راستا، افزود: این پیامدها در وهلهی اول به شکل ترغیب دانش پژوهان داخلی برای ارائهی نتایج مطالعات خود به صورت مقاله به دیگران و تبادلات علمی و پژوهشی است.
کمرهای گفت: هدف دیگر این سمپوزیوم برقراری ارتباط با مراکز علمی بین المللی است.که این ارتباط از طریق دریافت مقالات علمی و یا حضور سخنرانان کشورهای مختلف به این سمپوزیوم و ارائهی دستاوردهای روز علمی دنیا انجام شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با برگزاری چنین سمپوزیومهایی و برقراری روابط علمی با سایر کشورهای دنیا، مراکز علمی دنیا با جایگاه علمی کشور ما آشنا شده و در نهایت سطح علمی کشور ما ارتقاء خواهد یافت.
گفتنی است؛ هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST2014) از 18 شهریور ماه جاری در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گشایش یافته و تا 20 شهریور ماه ادامه دارد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید