کدخبر :16269 پرینت
03 شهریور 1393 - 11:25

تاثیر اینترنت بر رسانه‌ها و روزنامه‌نگاری بررسی می‌شود

متن خبر

تاثیر اینترنت بر روزنامه‌نگاری با حضور اساتید برجسته رسانه و ارتباطات ایرانی و خارجی در همایش هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی‌زبانان مورد بررسی قرار می‌گیرد.
به گزارش سیتنا، دکتر حسین امامی استاد دانشگاه و مدیر پنل «اینترنت و رسانه» هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی زبانان با بیان این مطلب گفت: درپنل «اینترنت و رسانه»، که در تاریخ هشتم شهریور سال‌جاری برگزار می‌شود اساتید و کارشناسان برجسته روزنامه‌نگاری در مورد تاثیرات اینترنت بر رسانه‌ها و تغییراتی که در این عرصه اتفاق افتاده به سخنرانی و گفت‌وگو می‌پردازند.
وی افزود: پنل «اینترنت و رسانه» یکی از 12 پنلی است که در جنب همایش هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی‌زبانان برگزار می‌شود.
امامی در مورد تاریخچه تاثیر اینترنت بر رسانه‌ها توضیح داد: از اواخر دهه ۱۹۹۰، اینترنت وارد محیط کار روزنامه نگاران شد و اکنون به ابزاری غیرقابل چشم پوشی در این حرفه درآمده است. وبلاگ‌نویسی در هنگام جنگ امریکا و عراق پدیده جدیدی بود که زمینه گسترش روزنامه‌نگاری شهروندی را توسعه داد.
این پژوهشگر رسانه‌های نوین گفت: رسانه‌های چاپی در این مدت، وب‌سایت‌های خود را ایجاد کرده و برخی نیز بخش آنلاین اخبار را نیز راه‌اندازی کردند. پس از آن و با توسعه شبکه‌های اجتماعی، بحث روزنامه‌نگاری شهروندی رونق زیادی گرفت و هر شهروندی اکنون می‌تواند به تولید محتوا به صورت چند رسانه‌ای (متنی، صوتی و تصویری) بپردازد.
مدیر پنل «اینترنت و رسانه» گفت: موضوع دیگری که در این پنل می‌خواهیم در مورد آن است که چرا اینترنت از قدرت رسانه‌های چاپی نکاسته است؟ پیش‌بینی صاحب نظران از آینده حیات رسانه‌های چاپی چیست و آیا باید در انتظار مرگ این رسانه‌ها در جهان و یا ایران باشیم؟
این استاد ارتباطات افزود: نکته دیگر این است که، روزنامه‌نگاران امروزه با بهره‌گیری از اینترنت، یک رویه پشت میز نشینی را برای تولید اخبار تجربه می‌کنند. اما چقدر روزنامه‌نگاران مجازند از جست‌وجوهای اینترنتی در تهیه خبر خود استفاده کنند و چقدر می‌توان به منابعی چون ویکی‌پدیا اعتماد کرد؟
امامی با بیان این که موضوع دیگر مورد بررسی، نحوه مواجهه دست اندرکاران سایت‌های خبری با کامنت‌ها یا نظرات مخاطبان و محدودیت‌ها و معیارهای انعکاس نظرات کاربران است گفت: در این پنل قرار است اساتیدی چون دکتر محمد سلطانی فر مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر حسن نمک دوست تهرانی‌ مدیر مرکز آموزش موسسه همشهری، دکتر اسماعیل قدیمی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، جارد کوهن (jared Cohen) مدیر google Idea و گارلند مک کوی (Garland McCoy) رییس موسسه آموزش فناوری از امریکا حضور یابند و به این سوالات پاسخ گویند.
براساس این گزارش، همایش هفته‌ فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی‌زبانان با محور اصلی «اینترنت، پیشران توسعه‌ اقتصادی» در روزهای 8 و 9 شهریور ماه با همکاری سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و انجمن تشکل‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورهای عرب (اجمع) برگزار خواهد شد. در جنب این همایش رویدادهایی چون 12 پنل تخصصی، نمایشگاه، جایزه چالش نوآورانه و جایزه مسوولیت‌پذیری اجتماعی نیز  برگزار می‌شود.
پنل «اینترنت و رسانه» هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی زبانان قرار است هشتم شهریور ساعت 14 تا 16 برگزار شود. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در این همایش می‌توانند به سایت pictweek.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.