کدخبر :16242 پرینت
02 شهریور 1393 - 09:57

امنیت شبکه حلقه مفقوده‎ی شبکه‎ی دیتای کشور

متن خبر

شرکت ارتباطات زیرساخت صبح امروز دوم شهریور ماه از 513 پروژه زیرساختی شبکه مادر مخابراتی کشور با حضور وزیر ارتباطات بهره‌برداری کرد.

 

به گزارش خبرنگار سیتنا، در این مراسم دکتر محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سردار سید کمال هادیان‌فر، رییس پلیس فتا، مهندس سعید مهدیون، معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی و جمعی از مسوولان این حوزه حضور داشتند.

در این مراسم، مهندس محمود خسروی، مدیرعامل شرکت زیرساخت با اشاره به تاریخ پر افتخار ایران در طول سالیان متمادی، گفت: ما با ثبت افتخارات و سرافرازی‌ها در هر مرحله از تاریخ‌مان به قله‎های رفیع پیشرفت دست یافتیم؛ زمانی در حوزه‎ی دفاع مقدس و امروز در پیشرفت‎‎های دوجانبه‎ی دانش و فناوری جلوداریم.

وی با اشاره به توسعه فناوری‌های اطلاعات در بین جوامع، گفت: ملت‌ها و دولت‌ها در فضای رقابتی تلاش می‌کنند که سهم بیشتری از قدرت و ثروت را با دستیابی به فناوری اطلاعات به خود اختصاص دهند.

مدیرعامل شرکت زیرساخت در ادامه با تاکید بر دوجانبه بودن توسعه فناوری اطلاعات در پیشرفت و تحول، خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام اتحادیه جهانی مخابرات، ایران 42 میلیون کاربر اینترنت دارد. نسبت به آمار جهانی، تنها 3.7 درصد از کاربران اینترنت در خاورمیانه هستند و به همین دلیل لازم است ایران اهدافی بلند‌تر در این زمینه طراحی کند تا جایگاهی در شان نام خود به دست آورد.

خسروی با تاکید بر دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه فناوری و ارتباطات، اذعان داشت: در ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم، شبکه IP تنها 600 گیگابیت بر ثانیه بود که امروز به بیش از 1200 گیگابیت بر ثانیه رسیده است و حدود دو هزار و 200 میلیارد ریال برای آن هزینه صرف شده است.

 

مدیرعامل شرکت زیرساخت همچنین عنوان کرد: طی یک سال اول دولت یازدهم حدود 4900 کیلومتر شبکه فیبرنوری به ظرفیت کشور افزوده شد که بخش‌های مهمی از این مسیر مربوط به نقاط صعب‌العبور است.

به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس خسروی سیاست تمرکز زدایی توسط وزارت ارتباطات را یادآور شد و گفت: برابر سیاست‌های راهبردی که توسط وزیر اتخاذ شد، تمرکززدایی صورت می‌گیرد و دروازه‌های بین الملل به سایر استان‌ها منتقل شود.

وی با اشاره به احساس ضرورت شرکت زیرساخت در راه اندازی مرکز عملیات امنیت شبکه (SOC) خاطرنشان کرد: امنیت شبکه به عنوان حلقه مفقوده شبکه دیتا در کشور به طور مستمر مورد توجه قرار گرفته است. ارتقاء امنیت شبکه امروز چنان اهمیتی یافته است که کشورها بر اساس ان درجه گذاری می‌شوند.

 

گفتنی است؛ به منظور امکان ارائه سرویس‌های شبکه دیتا به مشترکان شبکه زیرساخت در تمام مراکز زیرساختی توسعه پهنای باند لایه لبه شبکه IT کشوری به میزان 1210 گیگا بیت در ثانیه توسعه یافت که این سرویس شامل سرویس اینترنت، اینترانت، MPLS و VPLS است که سرویس‌های بین المللی و داخل شبکه‌ای نقطه به نقطه و یک نقطه به چند نقطه با استفاده از فناوری ابری در شبکه دیتای زیرساخت را فراهم می‌کند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.