کدخبر :16161 پرینت
25 مرداد 1393 - 09:45

وزیر ارتباطات تاکید کرد: افزایش شش برابری بودجه‎ی رگولاتوری نسبت به سال قبل

متن خبر

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: بودجه رگولاتوری امسال 4 هزار میلیارد ریال است که نسبت به سال گذشته 6 برابر افزایش یافته است.

 

به گزارش خبرنگار سیتنا  (CITNA.IR)، محمود واعظی در مراسم بهره‌برداری از 4 پروژه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اظهارداشت: خوشحالم که همکاران ما در سازمان تنظیم مقررات، برای سایت‌های پایش و جهت‌یاب، استان ایلام را انتخاب کردند؛ چراکه مردم ایلام سهم بزرگی در دوران هشت سال دفاع مقدس داشتند و من با شرایط سخت و فشارهایی که داشتند، آشنا هستم. 

 

وی با اشاره به بودجه اختصاص یافته به سازمان تنظیم مقررات، گفت: بودجه رگولاتوری امسال 4 هزار میلیارد ریال است که نسبت به سال گذشته 6 برابر افزایش یافته است.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از صدور 10 پروانه جدید در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و افزود: بر این اساس، سازمان تنظیم که وظیفه به‎روز رسانی تکنولوژی، رصد و مانیتورینگ و شناسایی نیازهای جامعه را بر عهده دارد، باید در این راه پیشقدم باشد.

 

واعظی با تاکید بر افزایش آگهی مردم در حوزه فناوری‌های جدید، گفت: مردم نسبت به آنچه که در این حوزه اتفاق می‌افتد آگاهند و در هیچ خانه‌ای نیست که یک بازرس نداشته باشیم، مردم اتفاقات مربوط به اینترنت و تلفن را خوب می‌شناسند و از تعرفه‌ها و کیفیت خبر دارند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به آماری درباره مقایسه‌ی ضریب بهره‌وری فرکانس در ایران و جهان گفت: بهره‌وری فرکانس در ایران 1.6 و در برخی کشورها بالای 10 است. علاوه بر این در برخی کشورهای غربی فرکانس آنقدر با ارزش است که ضریب بهره‌وری فرکانس در آنها به 40 تا 50 می‌رسد.

 

واعظی گفت: این امر بر لزوم استفاده بهینه از فرکانس تاکید دارد اما استفاده از فرکانس در ایران با همان نگاه سنتی انجام می‌شود زیرا فرکانس‌هایی را در زمان جنگ به برخی دستگاه‌ها واگذار کرده‌ایم که تا الان آن را حفظ کردند همچنین صدا و سیما فرکانس‌هایش را تاکنون حفظ کرده است در حالی که اگر برخی فرکانس‌ها آزاد شوند و به  بخش‌های  دیگر واگذار شود، ممکن است سرمایه‌گذاری برای خرید تجهیزات به نصف کاهش  خواهد  یافت.

 

وی گفت: سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی شامل حمایت از بخش خصوصی، تولید داخل و پژوهش‌ بومی است. به عنوان یک دانشگاهی که تمام عمرم را با علم و پژوهش سر و کار داشتم معتقدم که ایرانی‌ها استعداد خوبی دارند. در دانشگاه کالیفرنیا که در رشته الکترونیک و مخابرات تحصیل می‌کردم ایرانی‌ها جزء چند نفر اول از نظر سهم مطالب و نمره بودند همچنان که ایرانی‌هایی که به دلیل ناملایمات به شرکت‌های بزرگ خارجی می‌روند در زمان کوتاهی جزء کارشناسان و مدیران برتر آنها می‌شوند.

 

وی در پایان گفت: در کشورهای غربی به هیچکس امتیاز الکی نمی‌دهند مگر اینکه در آنها قابلیتی ببینند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.