چرا مانع بهرهگیری همگان از سرویسهای متنوع یک اپراتور داخلی میشوید؟!
تماس تصویری اپراتور سوم که مهمترین وجه تمایز این اپراتور از سایرین بود بنا به ملاحظاتی از اردیبهشت ماه امسال قطع شد، تا آنکه چندی پیش مقامات عالی وزارت ارتباطات خبر از برقراری مجدد تماس تصویری رایتل البته بین گروههای مشخص و با استفاده از کدهای خاص دادند.
به گزارش سیتنا، دکتر "محمود واعظی" وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش در جمع خبرنگاران، تاکید کرد: زمانی برای رایتل کمی جوسازی شد، اما اکنون هر فردی که اراده کند میتواند تماس تصویری برقرار کند و تنها برای رایتل بود که فضایی پیش آمده که نتواند از این سرویس استفاده کند. به همین دلیل لازم است ما سختگیری نکنیم و نگذاریم اپراتور سوم در این گرداب بماند.
در عین حال "محمد حسن انتظاری" دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با فارس ابراز امیدواری میکند که با تصویب پیوست فرهنگی رایتل در واپسین روزهای سال، امکان برقراری مجدد مکالمهی تصویری این اپراتور تا پایان سال میسر شود.
در همین حال، دکتر "علی اصغر عمیدیان" رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا، تصریح کرد: باید توجه داشت که تماس تصویری فقط از خدمات شرکت رایتل نیست بلکه امروزه بیشتر تلفنهای هوشمند دارای این قابلیت هستند.
در حالی که با فیلتر شدن «وی چت» هم اکنون نیمی از کاربران «وی چت» با فیلترشکن به سراغش میروند، بررسیهای خبرنگار سیتنا نشان میدهد که دفتر مرکزی «وایبر» در اسرائیل همچنان فعال است و «تانگو» نیز که تولید یک شرکت اسرائیلی است، همچنان در بیشتر تلفنهای هوشمند قابل دسترسی است.
در همین حال، مهندس "رمضانعلی سبحانی فر” رئیس کمیتهی ارتباطات و فناوری اطلاعات کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا، ضمن تاکید بر مزیت رقابت کیفی برخی سرویسهای رایتل با سایر نرمافزارهای خارجی مانند "وی چت" بدون در نظر گرفتن قیمتها، تاکید کرد: رایتل میتواند بخشی از سرویسها و خدماتی که برخی از نرمافزارهای خارجی مانند "وی چت" عرضه میکنند، را به نحو مطلوب ارائه دهد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با توسعهی فراگیر رایتل در سطح کشور و رفع محدودیتها برای ارائهی سرویسهای این اپراتور، امکان بهرهگیری همگان از سرویسهای این اپراتور داخلی در سطح کشور فراهم خواهد شد.
همچنین، دکتر "محمد سلیمانی" عضو شورای مرکزی جبهه پایداری و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با سیتنا، گفت: اگر شبکهی رایتل بتواند با یک سرویس خوب که هم پوشش مکانی و هم پوشش جمعیتی را فراهم میکند، سرویسهای جدید مانند مکالمه تصویری را ارائه دهد و تمامی نیازهای کاربران را برطرف نماید، طبیعتا هیچ کاربری دیگر به دنبال سیستمهای ارتباطی خارجی نمیرود.
وی خاطرنشان کرد: در این شرایط اگر هم تعدادی به دنبال سیستمهای ارتباطی خارجی بروند تعدادشان رفته رفته بسیار کم و محدود میشود و این به این دلیل است که با استفاده از سیستمهای داخلی دیگر هیچ کاربری کارش بر زمین نمیماند و میتواند ارتباطات مد نظرش را برقرار کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در ادامهی گفتوگو با خبرنگار سیتنا، گفت: امروز دنیای ارتباطات و اطلاعات است و حمل و نقلها کاملا تحت تاثیر این فضای ارتباطی الکترونیکی و مخابراتی است. در این شرایط اپراتور سوم نیز باید هر چه سریعتر سرویس مکالمهی تصویری را برقرار کند و این سرویس باید به صورت گسترده ارائه شود.
وی در ادامه تاکید کرد: علاوه بر این، مسوولان مربوطه که در مقابل شبکههایی مانند رایتل قرار گرفتهاند باید سعه صدر داشته باشند و فضا را باز کنند تا این اپراتورها زودتر بتوانند سرویس هایشان را به مردم ارائه دهند؛ چراکه این اپراتورها بومی هستند و رعایت امور فرهنگی و اخلاقی توسط این اپراتورها خیلی بیشتر از سرویسدهندههای خارجی میشود.
اگرچه ظاهرا مشکل مکالمه تصویری رایتل برطرف شده است ولی "نادر قاضی پور" عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص نزدیک شدن به پایان دورهی انحصار رایتل و برنامهریزی برای ارائهی پروانه نسل سوم به سایر اپراتورها، به خبرنگار سیتنا میگوید: اگر این امتیاز به اپراتورهای اول و دوم داده شود، اپراتور سوم زیان فراوانی خواهد دید و مناسب نیست با دست خودمان یک شرکت بزرگ را این چنین با مشکل مواجه کنیم.
قاضی پور تاکید میکند: دولت میبایست تمهیداتی بیاندیشد و دورهی انحصار رایتل را تمدید نماید تا این شرکت بتواند به اهداف خود برسد.
انتهای پیام
گزارش از "مونا ارشادی فر"
افزودن دیدگاه جدید